Η Diesel & o Μπόνο σχεδιάζουν ρούχα για καλό σκοπό

Το ιταλικό label συνεργάζεται με την εταιρεία Edun του Μπόνο των U2 και κυκλοφορεί μια κολεξιόν εμπνευσμένη από την αφρικανική κουλτούρα.

Elle 06 Μαρ. 13
Η Diesel & o Μπόνο σχεδιάζουν ρούχα για καλό σκοπό

Η Diesel αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία, στηρίζοντας τις χώρες της αφρικανικής ηπείρου. Οι ιδρυτές του παγκόσμιου brand Edun που έχει τη βάση του στην Αφρική, Άλι Χιούσον και ο σύζυγός της και τραγουδιστής των U2 Mπόνο, συνεργάστηκαν με τη φίρμα και μας παρουσιάζουν μια συλλογή με μοναδικά ρούχα από βαμβάκι παραγωγής της Ουγκάντα. Denim τζάκετ και παντελόνια, casual τοπ με τα γνωστά σκισίματα της Diesel αλλά και εντυπωσιακά μεταλλιζέ φορέματα είναι μερικά από τα κομμάτια που εντυπωσιάζουν.

Η Χιούσον αναφέρθηκε στη συνεργασία δηλώνοντας: «Όταν ταξιδέψαμε στην Αφρική και επισκεφτήκαμε το χώρο παραγωγής του βαμβακιού στη Βόρεια Ουγκάντα, καταλήξαμε σε μια όμορφη συνεργασία με δημιουργίες κατασκευασμένες 100% στην Αφρική».

Ο ιδρυτής της Diesel Ρέντζο Ρόσο δήλωσε με τη σειρά του: «Στόχος ήταν να ενώσουμε το κύρος της Edun στο αφρικανικό εμπόριο με τις δικές μας γνώσεις για να δημιουργήσουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει: ύφασμα denim κατασκευασμένο αποκλειστικά στην Αφρική, για διανομή σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να αποδείξουμε πως είναι πράγματι δυνατό να παράγουμε στην Αφρική και να εξάγουμε παγκοσμίως».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: