Μεγάλοι οίκοι εμπνέονται από την πανκ

H online μπουτίκ Moda Operandi, με αφορμή τη μεγάλη έκθεση Punk: Chaos to Couture στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, ζήτησε από 13 διάσημα labels να δημιουργήσουν μια σειρά επηρεασμένη από το διάσημο κίνημα.

Elle 18 Απρ. 13
Μεγάλοι οίκοι εμπνέονται από την πανκ

Πρόκειται για τη συλλογή Anarchy and Elegance, η οποία θα αποτελείται από μόλις 100 κομμάτια εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία, την αισθητική, το ρυθμό και την κουλτούρα του δημοφιλούς μουσικού κινήματος των '70s. Ανάμεσα στα brands που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Moda Operandi είναι και μεγάλοι οίκοι, όπως οι Dolce & Gabbana, Givenchy, Vivienne Westwood, Balmain και Moschino.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που θα δώσουμε την ευκαιρία στα σημερινά κορίτσια να γνωρίσουν την επανάσταση της πανκ μουσικής μέσα από κομμάτια υψηλής ραπτικής» δήλωσε ο Λορέν Σάντο Ντομίνγκο, εκπρόσωπος της Moda Operandi. 

Info: Η διάθεση των ρούχων θα ξεκινήσει στις 2 Μαΐου και οι τιμές θα κυμαίνονται από 100 δολάρια (€ 76) έως 13.000 (€ 9.000). Περισσότερες πληροφορίες στο modaoperandi.com.
H έκθεση Punk: Chaos to Couture θα παρουσιάζεται στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης από τις 9 Μαΐου έως τις 11 Αυγούστου 2013.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: