Μια πολυτελής έκδοση αφιερωμένη στον Ραφ Σίμονς

Μέσα από τις σελίδες του λευκώματος που μόλις κυκλοφόρησε   εξιστορείται η μέχρι τώρα επιτυχημένη καριέρα του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Dior.
 

Elle 07 Ιουν. 13
Μια πολυτελής έκδοση αφιερωμένη στον Ραφ Σίμονς

Στον πρόλογο της έκδοσης του οίκου Taschen ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ραφ Σίμονς περιγράφεται ως ένας άνθρωπος ποιητικός, κομψός, αλλά και ως ελεύθερο πνεύμα. Το πάθος του για τη μόδα, την τέχνη και τη σύγχρονη κουλτούρα αντικατοπτρίζεται σε ό,τι κάνει.

Ο Σίμονς ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 με το δικό του αντρικό label και μόνο μετά το 2005 αφιερώθηκε στη γυναικεία υψηλή ραπτική. Ήταν τότε που ανέλαβε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο γερμανικό οίκο Jil Sander. Αφού πρόσθεσε στο μινιμαλιστικό του στυλ έναν πιο θηλυκό τόνο, άρχισαν να τον ανακαλύπτουν οι fashionistas, οι μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και τα περιοδικά μόδας.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior. Στο νέο βιβλίο των εκδόσεων Taschen εξιστορείται η ανοδική πορεία του μέσα από φωτογραφίες των δημιουργιών του. Συνοδεύονται από έξτρα πληροφορίες, αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη του ίδιου.
Το βιβλίο που φέρει το όνομά του θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online στο www.taschen.com

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: