Ο Τζέιμς Φράνκο σκηνοθετεί για τον οίκο Gucci

Ο διάσημος σταρ, σε ρόλο σκηνοθέτη αυτή τη φορά, παρουσίασε στο φεστιβάλ Tribeca τη νέα του ταινία The Director. Σε αυτήν αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Gucci Φρίντα Τζιανίνι στα backstage των ντεφιλέ.
 

Elle 24 Απρ. 13
Ο Τζέιμς Φράνκο σκηνοθετεί για τον οίκο Gucci

«Το φιλμ The Director ήταν μια πρόκληση για μένα» λέει η Τζιανίνι και προσθέτει: «Όλα ξεκίνησαν όταν μας ζητήθηκε από μεγάλο περιοδικό να πάρουμε συνέντευξη ο ένας από τον άλλο. Εγώ τον ρώτησα τον Τζέιμς: “Ποιο είναι το επόμενο project σου;”. Και αυτός μου απάντησε: “Να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για σένα”. Τότε σκέφτηκα πως ήθελε απλώς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά τελικά το έκανε πραγματικότητα».

Η ταινία αποκαλύπτει στους θεατές εικόνες και λεπτομέρειες που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ένα fashion show: στιγμιότυπα από τα παρασκήνια, το casting για την επιλογή των μοντέλων και όλη τη διαδικασία πριν από την παρουσίαση μιας συλλογής. Εκεί άλλωστε κρύβεται όλη η μαγεία της δημιουργίας την οποία συχνά ξεχνούν οι fashionistas με το που εμφανίζεται το πρώτο μοντέλο στο catwalk.

«Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω αυτό που έπρεπε με μια κάμερα συνέχεια πίσω μου να με παρακολουθεί. Ωστόσο, το γεγονός ότι ήξερα τον Φράνκο διευκόλυνε πολύ τα πράγματα» πρόσθεσε η Τζιανίνι.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το φιλμ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT