Στα βήματα της Μέριλιν

Μια σειρά με παπούτσια εμπνευσμένα από τη διάσημη σταρ θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη. 

Elle 10 Απρ. 13
Στα βήματα της Μέριλιν

Η Μέριλιν Μονρόε δεν θα σταματήσει ποτέ να εμπνέει με τη γοητεία και το στυλ της. Αυτή τη φορά η νεοϋορκέζικη εταιρεία Authentic Brands Group, που έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση του ονόματος της  Μονρόε στις κολεξιόν που κυκλοφορεί, θα λανσάρει μια συλλογή που θα αποτελείται από μπότες και ψηλοτάκουνα μέχρι μπαλαρίνες.

Δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα το όνομα του σχεδιαστή που έχει αναλάβει το project, όμως οι υπεύθυνοι του brand δηλώνουν πως κάθε ζευγάρι θα έχει κάτι από τη λάμψη της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, καθώς και στοιχεία από τις δεκαετίες του '50 και του '60 με μια σύγχρονη όμως σχεδιαστική αντίληψη. 

«Η Μέριλιν ήταν αστεία και σέξυ, αλλά παρέμενε πάντα λαμπερή και σοφιστικέ, κάπως έτσι θα περιέγραφα τη συλλογή» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Authentic Brands Group Νικ Γουντχάουζ.
 
Οι τιμές των παπουτσιών θα κυμαίνονται από 39 έως 79 δολάρια. Τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη στο κατάστημα Macy’s της Νέας Υόρκης, αλλά και στο online shop macys.com.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: