Τα διαμάντια του Υπέροχου Γκάτσμπι

Δείτε την εντυπωσιακή συλλογή Blue Book του οίκου Tiffany & Co που είναι επηρεασμένη από τα περίφημα τζαζ πάρτι της δεκαετίας του '20.
 

Elle 24 Απρ. 13
Τα διαμάντια του Υπέροχου Γκάτσμπι

Η νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν, που ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη το εμβληματικό μυθιστόρημα του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στο χώρο της μόδας.

Μια ακόμη απόδειξη είναι η νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου Tiffany & Co, η οποία παρουσιάστηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Κάποια μάλιστα από τα κομμάτια δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες της ταινίας με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και την Κάρεϊ Μάλιγκαν και αποτελούν μέρος της σειράς The Great Gatsby Collection. 

Η συλλογή που φέρει το όνομα Blue Book αποτελείται από βραχιόλια, σκουλαρίκια, στολίδια για τα μαλλιά και δαχτυλίδια. Όλα αποπνέουν το στυλ της δεκαετίας του ’20. Ξεχωρίζουν οι στολισμένες με διαμάντια και μαργαριτάρια τιάρες, αλλά και το δαχτυλίδι με το τεράστιο μαύρο διαμάντι.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της σειράς, ο οίκος διοργάνωσε ένα πάρτι που έμοιαζε βγαλμένο από εκείνη τη δεκαετία. Σε αυτό έδωσαν το «παρών» διάσημοι σταρ, οι οποίοι φορούσαν φυσικά μερικά από τα κομμάτια της συλλογής. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Μαΐου.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας Ο Υπέροχος Γκάτσμπι:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: