Το σέξυ Boyfriend Skinny τζην της Levi’s

Το αμερικανικό brand παρουσίασε μια ολοκαίνουρια ντένιμ συλλογή και ένα...αναπάντεχο κομμάτι που συνδυάζει αντρική και γυναικεία αισθητική.

Elle 24 Μαρ. 13
Το σέξυ Boyfriend Skinny τζην της Levi’s

Η Levi's κυκλοφόρησε μια κολεξιόν με ντένιμ κομμάτια σε πολλά χρώματα εμπνευσμένα από την Ινδία. Τα καινούρια τζην αποτελούν μια πιο μοντέρνα εκδοχή παλαιότερων κλασικών μοντέλων. Δημιουργία-έκπληξη της συλλογής, το Boyfriend Skinny τζην που… παντρεύει την oversized με τη skinny γραμμή, αναδεικνύοντας μέση και γοφούς και κολακεύοντας τα πόδια. Έχοντας ως βάση το μοντέλο 501 της Levi's, το συγκεκριμένο τζην χαρίζει άνεση και στυλ, ενώ κυκλοφορεί σε girly pop χρώματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η πρόεδρος του τομέα γυναικείου ντιζάιν Τζιλ Γκουένζα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το νέο Boyfriend Skinny τζην αποτίει φόρο τιμής στην ακαταμάχητα σέξυ και ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία αναζητά κομμάτια που ταιριάζουν με το δυναμικό της χαρακτήρα».

Συνδυασμένο με μπότες, πλατφόρμες ή με τα αγαπημένα σας sneakers, το Boyfriend Skinny τζην της Levi's αποτελεί την ιδανική επιλογή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανακαλύψτε το, όπως και την υπόλοιπη συλλογή του brand στο us.levi.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT