Το fashion show του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand Μαρκ Τζέικομπς παρουσίασε τις δημιουργίες του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014 στα γαλλικά ντεφιλέ.
 

Elle 06 Μαρ. 13
Το fashion show του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι

Ο οίκος Louis Vuitton μάς μετέφερε σε μια άκρως πολυτελή ατμόσφαιρα με το νέο του σόου. Το εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε έτσι ώστε να θυμίζει ξενοδοχείο.

Μέσα από τις 48 πόρτες εμφανίζονταν τα μοντέλα φορώντας  τα νέα σχέδια του brand για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014. Ανάμεσά τους και η Κέιτ Μος, που ανέβηκε ξανά στο catwalk για χάρη του καλού της φίλου Μαρκ Τζέικομπς και φυσικά έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Ο οίκος Louis Vuitton προτείνει παλτό διακοσμημένα με παγέτες και φτερά, γούνες, σακάκια με φλόραλ λεπτομέρειες, που στενεύουν γύρω από τη μέση, αλλά και δαντελένια διαφανή φορέματα με κεντημένες πέτρες, τα οποία αναδεικνύουν τη σέξυ πλευρά κάθε γυναίκας. Ξεχωρίζουν ακόμα τα σύνολα από κροκό δέρμα.

Πώς εμπνεύστηκε όμως ο Μαρκ Τζέικομπς την καινούρια του συλλογή; «Αντιπροσωπεύει την ιδανική γυναίκα, η οποία είναι ρομαντική, ερωτική, glamorous και αγαπά την πολυτέλεια. Της αρέσει να ξεχωρίζει και να εκφράζεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT