8 στιλιστικές συμβουλές για να κατακτήσεις τον τίτλο της fashionista επάξια!

Αυτές οι στιλιστικές συμβουλές θα σε ανακηρύξουν σε fashionista στό άψε σβήσε!

Elle 11 Ιαν. 23
8 στιλιστικές συμβουλές για να κατακτήσεις τον τίτλο της fashionista επάξια!

Οι fashion influencers, οι street style εμφανίσεις των γυναικών που είναι καλεσμένες στις εβδομάδες μόδας, κάποια celebrity looks ή απλώς η συνάδερφος μας. Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που η κομψότητα και η φινέτσα μοιάζει να είναι στο DNA τους και πως καταφέρνουν να είναι πάντα κομψές χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουν ιδιαίτερα. Ωστόσο, το μυστικό της επιτυχίας για ένα προσεγμένο στιλ δεν είναι ούτε το non stop shopping ούτε το να περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Το μυστικό είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω στιλιστικές συμβουλές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να νιώσεις λίγο περισσότερο fashionista.

Προγραμμάτισε τα σύνολα σου

Σίγουρα, αυτή η διαδικασία φαντάζει κάπως βαρετή και ίσως κάπως δύσκολη. Ωστόσο, αξίζει να το προσπαθήσεις. Θέσε μία ημέρα της εβδομάδας, για παράδειγμα την Κυριακή, και προσπάθησε να οργανώσεις τα σύνολα που θα φορέσεις την εβδομάδα που ξεκινά. Δώσε βάση στο πρόγραμμα της κάθε ημέρας, αφού θα πρέπει να προσαρμόσεις σε κάθε περίπτωση το look σου. Με αυτό τον τρόπο, κάθε πρωί θα έχεις ένα σχεδόν έτοιμο σύνολο, επάνω στο οποίο θα μπορείς να κάνεις διάφορες αλλαγές ανάλογα με τη διάθεση σου.

Δώσε βάση στις καιρικές συνθήκες

Κάθε πρωί, πριν αποφασίσεις τι θα φορέσεις, χρειάζεται να κοιτάς έξω από το παράθυρο για να τσεκάρεις τον καιρό. Στη συνέχεια μπορείς να ελέγξεις την πρόγνωση καιρού για το υπόλοιπο της ημέρας ώστε να προστατευτείς από τη βροχή ή τις αλλαγές στη θερμοκρασία. Να θυμάσαι πως η προσαρμοστικότητα είναι συχνά το στοιχείο που θα κάνει μία εμφάνιση να ξεχωρίσει.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: