Ο οίκος Diane Von Fürstenberg επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο κατάστημα

Ο όμιλος LH Group επαναφέρει στην ελληνική αγορά τον φημισμένο οίκο μόδας DVF.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 21 Ιαν. 22
Ο οίκος Diane Von Fürstenberg επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο κατάστημα

O όμιλος εταιρειών LH Group, με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας και ακλόνητης εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργήσει με τη σταθερή και συνεπή παρουσία του στην αγορά, σε συνδυασμό με την δυναμικότητα της στον χώρο της παιδικής ένδυσης, έχει αρχίσει τα τελευταία χρονιά να επεκτείνετε δυναμικά στον τομέα των ενηλίκων.

Ύστερα από τις επιτυχημένες και πλέον εδραιωμένες συνεργασίες με την Polo Ralph Lauren, την Vilebrequin και τη Woolrich, κάνει το επόμενο βήμα, επαναφέροντας στην Ελληνική Αγορά τον φημισμένο Οίκο Μόδας Diane Von Furstenberg.

Όσα δεν γνωρίζεις για την σπουδαία deisgner, Diane Von Furstenberg.

Η Diane Von Furstenberg δημιουργός του ομώνυμου οίκου, γεννήθηκε στο Βέλγιο από Ελληνικής καταγωγής μητέρα, άλλα κατοικεί και εμπνέεται δημιουργικά στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Σε μικρή ηλικία παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο μέλος της Γερμανικής Βασιλικής Οικογένειας, τον Πρίγκιπα Egon von Furstenberg.

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό ρούχων το 1970 αν και οικονομικά δεν είχε την ανάγκη λόγω του Γάμου της. Όμως όπως η ίδια έχει δηλώσει στους New York Times ‘’τρέφεται’’ από την ανεξαρτησία. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επαναπαυθεί ως η σύζυγος ενός Πρίγκιπα.

Το 1972 λοιπόν δημιουργεί το πλέον Iconic, τυλιχτό φόρεμα, το οποίο φόρεσε η τότε κόρη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Julie Nixon Eisenhower. Το φόρεμα, όπως ήταν αναμενόμενο, άμεσα έγινε ανάρπαστο με εκατομμύρια πωλήσεις. Σταδιακά, παρότι απλό σαν σχέδιο, μετεξελίχθηκε σε σύμβολο της Γυναικείας Απελευθέρωσης, λόγω του ότι αναδεικνύει και κολακεύει την κάθε σιλουέτα, ανεξαρτήτως δομής σώματος.

Κατά συνέπεια η Diane έχει συσχετιστεί εδώ και πολλα χρόνια ως Πρεσβευτή της Γυναικείας Δύναμης. Οι δημιουργίες της ταυτίστηκαν με τη θηλυκότητα, καθώς επίσης έχουν αναδειχτεί για την άνεση στην κίνηση τους. Σε βάθος χρόνου, η Diane έχει διοργανώσει εκατοντάδες δράσεις υπέρ της Ισότητας και ενάντια στην Γυναικεία καταπίεση.

Το 2001 παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγο της και μαζί ίδρυσαν το κοινωφελές ίδρυμα Diller-Von Furstenberg Family Foundation, με πρωταρχικό στόχο τη καθιέρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χώρες που οι Γυναίκες δεν απολαμβάνουν την ισότητα των φύλων.

Ο όμιλος LH Group 

Ο όμιλος LH Group θεσπίζει εκ δημιουργίας του την εταιρική ευθύνη και τάσσεται απαράβατα υπέρ της Γυναικείας Δύναμης, αναδεικνύοντας το έμπρακτα με το 80% του δυναμικού του να συντελείται από Γυναίκες.

Εμπνεόμενος από αντίστοιχες αξίες, επιλέγει συνειδητά τη συνεργασία με τον οίκο DVF.
Με περίσσεια χαρά ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου καταστήματος DVF στη Γλυφάδα, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να σας υποδεχθεί πολύ σύντομα!

#μόδα
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: