ELLE Education: Μία πλατφόρμα εκπαίδευσης για το μέλλον

Το ELLE Education είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ELLE International και τoυ εκπαιδευτικού ιδρύματος Mindway και προσφέρει μια μοναδική γκάμα προγραμμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, που επικεντρώνονται στη μόδα και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Με ένα φοιτητικό σώμα που ξεπερνά τους 20.000 φοιτητές από περισσότερες από 31 εθνικότητες, το πρόγραμμα αυτό βοηθά τους συμμετέχοντες να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους σε όλο τον κόσμο.

ELLE Team 18 Μαρ. 22
ELLE Education: Μία πλατφόρμα εκπαίδευσης για το μέλλον

Αν το όνειρό σου είναι να δουλέψεις στη μόδα, αν ζεις και αναπνέεις για τα fashion shows, αν το interior design είναι το πάθος σου, τότε το ELLE Education μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την επιτυχημένη καριέρα που πάντα ήθελες. Ως ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης με παρουσία για περισσότερα από δέκα χρόνια, μοιράζεται την ακαδημαϊκή του εμπειρία στους κλάδους της μόδας, της πολυτέλειας, του εσωτερικού σχεδιασμού και του management με φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Το 2017, με την έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης στελεχών Innovation Leadership for Fashion and Luxury Brands που έγινε σε συνεργασία με το MIT Sloan Executive Education, το πρόγραμμα καλωσόρισε επαγγελματίες όπως ο Christian Louboutin, η Cecilia Bönström, δημιουργική διευθύντρια του brand Zadig & Voltaire και η σχεδιάστρια Gabriela Hearst. Η μεγάλη επιτυχία αυτού του προγράμματος οδήγησε στο να ξεκινήσει το ELLE Education ως διεθνές project το 2020 για άλλη μια φορά σε συνεργασία με το ELLE International και επίσης με το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια στον ισπανόφωνο κόσμο με 7 αποφοίτους βραβευμένους με Νόμπελ.

ELLE

Έκτοτε, το ELLE Education έχει γίνει ένα σχολείο αναφοράς στην Ευρώπη, βοηθώντας τους μαθητές να ακολουθήσουν το πάθος τους και να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους με μια σειρά διαδικτυακών προγραμμάτων που επικεντρώνονται στα πιο απαιτητικά επαγγέλματα του κλάδου. Η πλατφόρμα προσφέρει προγράμματα για διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων και με διαφορετική διάρκεια το καθένα. Ανάμεσα τους, Μεταπτυχιακά Προγράμματα, Diploma Courses διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, Short Courses και Open Programs. Το ELLE Education δεσμεύεται να παρέχει στους μαθητές την ευελιξία που απαιτεί ο νέος και γρήγορος τρόπος ζωής του 21ου αιώνα, κοιτάζοντας πάντα προς το μέλλον της εκπαίδευσης και παίζοντας σημαντικό ρόλο στον μετασχηματισμό του κλάδου.

Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, η μεθοδολογία του προγράμματος συνδυάζει την τεχνογνωσία του ELLE στα lifestyle και fashion brands, με την αριστεία ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και βασικούς ηγέτες του κλάδου ως προσκεκλημένους ομιλητές, ώστε να δημιουργήσει τα απαραίτητα πλαίσια για τη ανάπτυξη μιας καινοτόμου νοοτροπίας και της ικανότητας αντιμετώπισης οποιασδήποτε πρόκλησης στον κλάδο. Η καινοτομία αποτελεί άλλωστε βασικό συστατικό του DNA του ELLE Education και της Mindway, που έχουν ως βασική αποστολή την προετοιμασία των επαγγελματιών για το νέο τοπίο της αγοράς.

ELLE

Τα προγράμματα που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2022 είναι:

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα για το 2022 ξεκινούν επίσημα στις 15 Μαρτίου, αλλά οι εγγραφές έχουν πάρει παράταση για λίγες ακόμα ημέρες. Να σημειωθεί ότι και τα δύο είναι διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης.

Master στο Fashion Marketing

Αυτός ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών διδάσκει στους μαθητές πώς να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται στρατηγικές marketing με έμφαση στις βιομηχανίες της μόδας και του lifestyle. Απευθύνεται σε επαγγελματίες με πτυχίο πανεπιστημίου ή με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο.

Master in Interior Design

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα δίνει στους μαθητές του τα κλειδιά για να διευθύνουν το δικό τους στούντιο εσωτερικής διακόσμησης και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά projects εσωτερικού σχεδιασμού. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου με πτυχίο και σε εκείνους που επιθυμούν να αλλάξουν καριέρα.

ELLE

Diploma Programs

Τα Diploma Programs για το 2022 ξεκινούν στις 18 Απριλίου. Όλα είναι διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης.

Diploma στο Interior Design

Με αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές θα μάθουν τα βασικά στοιχεία του εσωτερικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της διακόσμησης, πώς να διαχειρίζονται τον χώρο και τα υλικά. Απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν να μάθουν πώς να υλοποιούν ένα project εσωτερικού σχεδιασμού από την αρχή μέχρι το τέλος.

Diploma στο Marketing και την Επικοινωνία για Fashion and Luxury Brands

Αυτό το δίπλωμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν μια πλήρη οπτική της βιομηχανίας της μόδας και να ειδικευτούν στο marketing και την επικοινωνία στον κλάδο της μόδας και της πολυτέλειας. Απευθύνεται σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν τις δεξιότητες ώστε να εργαστούν στη βιομηχανία της μόδας ή σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αλλάξουν κλάδο.

Diploma στο Visual Merchandising και Fashion Styling

Με αυτό το δίπλωμα οι μαθητές μαθαίνουν πώς να στήνουν βιτρίνες και καταστήματα για να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις και πώς να δημιουργούν ρούχα για εμπορικούς σκοπούς, για το θέατρο, την τηλεόραση κ.λπ. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία ως visual merchandisers, στυλίστες ή και τα δύο.

ELLE

Short Courses

Τα Short Courses για το 2022 ξεκινούν την 1η Απριλίου με προγράμματα πιστοποιημένα από το ELLE Education και το Mindway.

Image Consultant and Personal Shopper Short Course

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκει στους μαθητές τα πάντα γι’ αυτά τα επαγγέλματα, συμπεριλαμβανομένου του πώς να επιλέγουν τους καλύτερους χρωματικούς τόνους και τους καλύτερους τύπους ενδυμάτων για έναν πελάτη, πώς να αντιμετωπίζουν διαφορετικούς τύπους πελατών και πώς να φτιάχνουν μια γκαρνταρόμπα. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να γίνουν σύμβουλοι εικόνας ή personal shoppers και σε επαγγελματίες που έχουν ως επίκεντρο της δουλειάς τους την εικόνα τους.

Product Design Short Course

Σε αυτό το μάθημα οι φοιτητές μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν διαφορετικά προγράμματα λογισμικού για τον σχεδιασμό προϊόντων, με έμφαση στον σχεδιασμό επίπλων. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους, μοναδικά κομμάτια ή που ήδη εργάζονται στον κλάδο και επιθυμούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τις δεξιότητές τους.

Influencer Marketing Short Course

Με αυτό το πρόγραμμα οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται στο influencer marketing, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αντιμετώπισης των συνεργατών, μιας επισκόπησης των νομικών πτυχών της συνεργασίας με τους influencers και των διαφορετικών καναλιών στα οποία λειτουργούν. Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ειδικευτούν σε αυτόν τον τομέα ή που ήδη εργάζονται στον τομέα αυτό και θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση του αντικειμένου.

How to Create a Brand Short Course

Αυτό το μάθημα διδάσκει στους φοιτητές πώς να λανσάρουν ένα brand από την αρχή μέχρι το τέλος, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρηματικού μοντέλου, της διαδικασίας παραγωγής και των στρατηγικών επικοινωνίας. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες που θέλουν να λανσάρουν τη δική τους επωνυμία lifestyle ή σε συμβούλους που επιθυμούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους.

Εκτός από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το ELLE Education δεσμεύεται να εμπνέει τους μελλοντικούς ηγέτες του κλάδου με διαδικτυακές μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες, όπως το ELLE Education Seminar Series που συγκέντρωσε επαγγελματίες του κλάδου για να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με χιλιάδες μαθητές σε όλο τον κόσμο, το ELLE Education Business που παρέχει εβδομαδιαίες αναφορές και αναλύσεις του κλάδου και το ELLE Education Live, με δωρεάν masterclasses σε θέματα μόδας και interior design.

Για περισσότερες πληροφορίες: elle.education

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: