Η Κορεάτισσα τραγουδίστρια της K-Pop JENNIE είναι το νέο πρόσωπο της τσάντας CHANEL 22

Η JENNIE είναι πρέσβειρα της CHANEL από το 2017 και μαζί με τις Lily-Rose Depp, Margaret Qualley και Whitney Peak είναι τα πρόσωπα της τσάντας CHANEL 22.

Elle 07 Απρ. 23
Η Κορεάτισσα τραγουδίστρια της K-Pop JENNIE είναι το νέο πρόσωπο της τσάντας CHANEL 22

Πρέσβειρα της CHANEL από το 2017, η JENNIE είναι το νέο πρόσωπο της τσάντας CHANEL 22. Για να ενσαρκώσει τη μίνι εκδοχή της τελευταίας τσάντας της CHANEL, η Κορεάτισσα τραγουδίστρια, μια εμβληματική καλλιτέχνιδα της K-Pop με fans παγκοσμίως, οδηγεί τους Inez & Vinoodh στους δρόμους της Σεούλ.

CHANEL 22

Μαζί με τις Lily-Rose Depp, Margaret Qualley και Whitney Peak – που φέρνουν τις εκδοχές της tote και του σακιδίου πλάτης της τσάντας CHANEL 22 – η καμπάνια συνεχίζει να κάνει τους κώδικες της ποπ κουλτούρας να αντηχούν εκείνους του οίκου. Για αυτό το τέταρτο επεισόδιο, οι Inez & Vinoodh δημιούργησαν μια πρωτότυπη ιστορία βασισμένη στις προτιμήσεις και την προσωπικότητα της JENNIE. Η πρωτεύουσα της Κορέας είναι το τελευταίο σκηνικό μετά το Λος Άντζελες, το Παλμ Σπρινγκς και τη Νέα Υόρκη.

CHANEL 22

CHANEL 22

CHANEL 22

Η JENNIE είναι μια γυναίκα της εποχής της. Την ερμηνεύει με έναν τρόπο που είναι τόσο μοναδικός όσο και οικουμενικός: «Οι Inez & Vinoodh με αποκαλούν ‘My Girl’. Είναι ανακουφιστικό γιατί με βλέπουν ως μια νέα γυναίκα, όχι απλώς ως “JENNIE” στο προσκήνιο. Ως μέλος των BLACKPINK, βρίσκομαι συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά αυτές οι εικόνες είναι μία ακριβής αναπαράσταση του ποια πραγματικά είμαι».

Η JENNIE αντιπροσωπεύει τη φρεσκάδα της τσάντας CHANEL 22. Το στυλ μιας κοσμοπολίτικης και ζωντανής νεολαίας, που αιχμαλωτίζει τον ρυθμό του κόσμου.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: