26 εκπτωτικά items που έχουν μια εξασφαλισμένη θέση στην βαλίτσα μου #shopnow

Ξέρω τι θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι... Κι εσύ, και το αγόρι σου, και τα παιδιά σου! Ξέρω και πού θα τα βρεις... Στο Mediterranean Cosmos!

Elle 08 Αυγ. 22
26 εκπτωτικά items που έχουν μια εξασφαλισμένη θέση στην βαλίτσα μου #shopnow

Αν αυτή τη στιγμή που με διαβάζεις δεν είσαι ήδη σε κάποια ειδυλλιακή παραλία, να διαβάζεις το βιβλίο σου κάτω από τον λαμπερό ήλιο με το κύμα να δροσίζει τα πόδια σου, κράτα γερά. Και εγώ στην Αθήνα είμαι ακόμα. Παρόλα αυτά δεν αργεί η μέρα που θα βρεθούμε και εμείς σε μια τέτοια κατάσταση. Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι μακριά.

Λογικά τα εισιτήρια τα έχεις ήδη κλείσει. Ξέρεις τον προορισμό. Ξέρεις πού θα μένεις, πού θα βγεις, πού θα φας και πού θα πιεις, πού θα κάνεις τις βουτιές σου. Τι μένει; Αυτό που μένει πάντα τελευταίο: η βαλίτσα των διακοπών. Ποια είναι τα καλοκαιρινά items που πρέπει να πάρεις μαζί σου;

βαλίτσα

Είμαι η Ταϋγέτη, είμαι φίλη σου – ή τέλος πάντων θα μπορούσα να είμαι – και έχω την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Και αυτή η απάντηση βρίσκεται κάπου κρυμμένη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη.

βαλίτσα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε επισκέφτηκα την Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσω φιλί και μια σφτιχτή αγκαλιά στην γιαγιά μου την Φώφη που μένει εκεί μόνιμα. Το Σάββατο – όπως κάθε φορά που ανεβαίνω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου – ήταν όλο αφιερωμένο στα ψώνια, για τα οποία συνήθως προτιμώ το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Εκεί βρίσκω πάντα όλα όσα ψάχνω. Αυτή την περίοδο του χρόνου μάλιστα σε φανταστικές εκπτώσεις! Δείτε σε τι «επένδυσα» μια ανάσα πριν τις διακοπές, παρακάτω.

Oh, pretty woman:

This is a man’s world:

Sweet Child o’ Mine:

Για περισσότερες πληροφορίες:

Site
mediterraneancosmos.gr
Facebook: 
https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial
Instagram: 
https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: