Ποια μπορεί να ξεχάσει το newspaper dress της Carrie Bradshaw; Έχουμε βρει την τέλεια αντιγραφή

Το συγκεκριμένο φόρεμα με το ασπρόμαυρο μοτίβο είναι η τέλεια επιλογή για τα ανοιξιάτικα look σου. Μοιάζει αρκετά στο πρωτότυπό του, που έφερε την υπογραφή του John Galliano για τον οίκο Dior, με την διαφορά πως αυτό είναι budget friendly.

Elle 23 Μαρ. 22
Ποια μπορεί να ξεχάσει το newspaper dress της Carrie Bradshaw; Έχουμε βρει την τέλεια αντιγραφή

Η signature tutu της, το κολιέ με το όνομά της, οι baguette bags της, τα πανάκριβα Manolo της και πολλά πολλά ακόμα (που δεν μας φτάνει ο χρόνος, να τα παραθέσουμε σε αυτό το άρθρο) επιβεβαιώνουν πως η Carrie Bradshaw δεν κάνει ποτέ λάθος. Σε ό,τι έχει να κάνει με το στυλ της τουλάχιστον, γιατί κατά την δική μας ταπεινή γνώμη στα ερωτικά της έχει κάνει μερικά…

Για όσες ακολουθούν πιστά τις στυλιστικές της επιλογές και προσπαθούν να τις «ξεπατικώνουν» σε κάθε πιθανή ευκαιρία, τα νέα είναι καλά. Και αυτό γιατί ένα από τα πιο statement φορέματα που φόρεσε η πρωταγωνίστρια του Sex and the City – και μάλιστα δύο φορές σε δύο διαφορετικές φάσεις της σειράς- επανασχεδιάζεται.

Carrie Bradshaw

Photo by James Devaney/WireImage

Ο λόγος για το ασύμμετρο φόρεμα με το newspaper print, που είχε σχεδιάσει ο John Galliano για χάρη της spring/summer 2000 couture συλλογής του οίκου Dior. Αν δεν θυμάσαι αυτή την εμφάνιση της Sara Jessica Parker μάλλον δεν είσαι φανατική του Sex and the City. Εμείς πάλι είμαστε, για αυτό και ενθουσιαστήκαμε όταν βρήκαμε μια αρκετά πιστή αντιγραφή αυτού του φορέματος, ρίχνοντας μια ματιά στις νέες αφίξεις του Reformation. Τα δύο νέα σχέδια του αμερικάνικου brand ονομάστηκαν Saskia και Daria και αποτελούν μια πιο sexy, girly εκδοχή του iconic φορέματος της Bradshaw.

Να θυμίσουμε πως ο Galliano είχε εμπνευστεί το συγκεκριμένο print από ένα παρόμοιο που είχε χρησιμοποιήσει η Elsa Schiaparelli σε από τις συλλογές της το 1935. Εκείνη μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει αποκόμματα που η ίδια είχα συλλέξει από εφημερίδες.

Carrie Bradshaw

Μίνι, στενό φόρεμα, The Reformation.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: