Nudes: Η νέα κολεξιόν του Κριστιάν Λουμπουτέν

Ο Γάλλος σχεδιαστής κυκλοφόρησε μια σειρά με παπούτσια σε πέντε διαφορετικές γήινες αποχρώσεις, που θα λατρέψει κάθε γυναίκα.
 

Elle 14 Οκτ. 13
Nudes: Η νέα κολεξιόν του Κριστιάν Λουμπουτέν

Τα nude ψηλοτάκουνα αποτελούν must-have κομμάτια της γκαρνταρόμπας, αλλά δεν ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος. Ο Κριστιάν Λουμπουτέν ήρθε να δώσει τη λύση προτείνοντας αξεσουάρ σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις.

Η παλέτα περιλαμβάνει από μπεζ μέχρι σκούρο καφέ, ώστε να απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το αν έχει μελαμψή, σταρένια ή ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. «Τα παπούτσια είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο που δίνουν την εντύπωση ότι το πόδι είναι γυμνό. Από την άλλη κάνουν τα άκρα να φαίνονται πιο ψηλά και τη σιλουέτα πιο κομψή» σχολίασε ο ίδιος για τις δημιουργίες του. 

Ο γαλλικός οίκος δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις προτάσεις του. Πρόσφατα λάνσαρε στην αγορά και μια εφαρμογή για smartphones με τίτλο Louboutin Shades, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν τα πόδια τους προκειμένου να βρουν το κομμάτι που ταιριάζει στην απόχρωση του δέρματός τους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: