Follow us

Search

Το νέο ELLE Απριλίου που κυκλοφορεί είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον #WomenforEarth

Οι δύσκολες ημέρες που διανύουμε εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε για ακόμα μια φορά πόσο ρευστά είναι όλα αυτά και ότι τελικά αυτό που πραγματικά αξίζει είναι να είμαστε ασφαλείς σε έναν υγιή κόσμο. Η ευτυχία και η ψυχική μας ηρεμία, εξαρτώνται από τη σχέση μας με τη φύση. Γι’ αυτό το επόμενο μεγάλο στοίχημα της ανθρωπότητας είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Θέλοντας να κινητοποιηθούμε όλοι μαζί για την κλιματική αλλαγή και για έναν καλύτερο πλανήτη, αφιερώνουμε το τεύχος Απριλίου, στο περιβάλλον. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου που φέτος γιορτάζεται για 50η χρονιά, το ELLE ξεκινά μια εκστρατεία η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ανακαλύψτε το ELLE Απριλίου #TheGreenIssue σε όλα τα περίπτερα, γιατί η αισιοδοξία είναι η δύναμή μας.

Το νέο ELLE Απριλίου που κυκλοφορεί είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον #WomenforEarth

«Ελπίζουµε στις γυναίκες που ηγούνται του κινήµατος για το κλίµα. Για εκείνες η αποτυχία δεν είναι επιλογή». Αυτά είναι τα λόγια της Kathleen Rogers, προέδρου του δικτύου της Earth Day (Earth Day Network), η οποία υπογραµµίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των γυναικών σε έναν ακόµη δύσκολο αγώνα που έχουµε να δώσουµε αυτές τις ηµέρες: εκείνον για τη σωτηρία του πλανήτη. Φέτος, στις 22 Απριλίου, η Earth Day, η Ηµέρα της Γης, κλείνει τα 50 χρόνια της. Με αφορµή αυτή την επέτειο, το διεθνές δίκτυο του ELLE γιορτάζει, αλλά και κινητοποιείται, προκειµένου να ενηµερώσει και να αφυπνίσει το κοινό για την κλιµατική αλλαγή.

Tεύχος Απριλίου

Νέο ELLE! Γιατί η αισιοδοξία είναι η δύναμή μας! ΜΟΔΑ-Ποίημα, δυνατή σαν κύμα, μαγική σαν τη φύση, πανέμορφη σαν λουλούδι!Οικολογικό Aφιέρωμα, με σταρ, ακτιβιστές & μεγάλες προσωπικότητες.ΔΩΡΟ, μεταξένιο balm ντεμακιγιάζ της CliniqueΕLLE, H θετική ενέργεια που χρειάζεσαι! #Εlle #Ellegreeece #Ellemagazine

Gepostet von ELLE Greece am Donnerstag, 19. März 2020

 

Οι περισσότερες από τις 45 εκδόσεις µας συµµετέχουν σε αυτό το project, δηµοσιεύοντας ενδιαφέρουσα θεµατολογία για το περιβάλλον, αφού θεωρούµε ότι η περιβαλλοντική κρίση είναι ένα από τα µεγαλύτερα προβλήµατα που καλούνται να επιλύσουν οι σύγχρονες κοινωνίες. Παράλληλα, το ELLE σε συνεργασία µε το Earth Day Network υποστηρίζει διεθνείς καµπάνιες που προβλέπεται να κινητοποιήσουν 2 δις ανθρώπους σε όλο τον κόσµο να αναλάβουν δράση, µε αφορµή τη ∆ιεθνή Ηµέρα της Γης 2020. Ανάµεσά τους οι Earthrise, The Great Global Cleanup, the Earth Challenge κ.ά.

Το Green Issue ELLE Απριλίου που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, εκτός από πληροφορίες και συµβουλές για µια πιο «πράσινη» καθηµερινότητα, είναι γεµάτο δυνατές φωνές.

Aπό τον Matt Damon, την Pamela Anderson και τους άλλους σταρ του Χόλιγουντ που συµµετέχουν ενεργά στη διάσωση του πλανήτη, µέχρι τον δυναµικό ακτιβιστή Mike Hudema που δεν διστάζει να τα βάλει µε µεγάλες πολυεθνικές, αλλά και τους Έλληνες ακτιβιστές που παλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, για όλους το µήνυµα είναι κοινό: ο αγώνας συνεχίζεται µέχρι ο πλανήτης µας να γίνει και πάλι «πράσινος», µέχρι να γίνει και πάλι βιώσιµος για εµάς και τις επερχόµενες γενιές.

Ξεκινώντας από τώρα αυτή την καμπάνια, στο ELLE θα συνεχίσουµε και τους µήνες που ακολουθούν, µαζί µε την επικαιρότητα, να γράφουµε και να αναδεικνύουµε θέµατα µε περιβαλλοντικό περιεχόµενο. Το επόµενο µεγάλο ραντεβού µας για τον πλανήτη είναι στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ας ελπίσουµε ότι µέχρι τότε θα έχουµε κερδίσει τη δύσκολη µάχη µε την πανδηµία και θα µπορέσουµε να γιορτάσουµε όλοι µαζί την Παγκόσµια Ηµέρα του Περιβάλλοντος µε αισιοδοξία και ευγνωµοσύνη για τη ζωή.

Ανακαλύψτε το ELLE Απριλίου σε όλα τα περίπτερα, η θετική ενέργεια μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ!

MORE FROM

ELLE GREEN