Η Yamamay γιορτάζει 20 χρόνια αφοσίωσης στις γυναίκες, την μόδα και την βιωσιμότητα με ένα δώρο-έκπληξη

Καινοτομία, δημιουργικότητα και εφευρετικότητα: Αυτά τα τρία στοιχεία αντικατοπτρίζονται σε κάθε δημιουργία της Yamamay. Το αγαπημένο μας lingerie brand συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη βιομηχανία της μόδας και συνεχίζει...

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 07 Οκτ. 21
Η Yamamay γιορτάζει 20 χρόνια αφοσίωσης στις γυναίκες, την μόδα και την βιωσιμότητα με ένα δώρο-έκπληξη
Cover Photo: Sara Pagliaroli

Αυτό το φθινόπωρο, η Yamamay γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, δίχως να διστάζει να επιδείξει την προσωπικότητά της και να φωνάξει τον ενθουσιασμό της. 20 υπέροχα χρόνια πάθους, δημιουργικότητας, διαίσθησης, πειραματισμού, καινοτομίας, και φυσικά αφοσίωσης στη μόδα. Εμείς δηλώνουμε fans του κόσμου της Yamamay, καθώς πάντα επικεντρωνόταν στις αντιθέσεις: αισθησιασμός και καινοτομία, φαντασία και ουσιαστικό αποτέλεσμα, αποκλειστικότητα και κοινωνική ενσωμάτωση. Κι ενώ η εταιρεία καμαρώνει για τη διεθνή δράση της, δεν παραλείπει ποτέ να προάγει το ιταλικό της πνεύμα, που δεν είναι άλλο από το «touch of Italy».

Carolina Stramare

Όλοι θυμόμαστε τη πρώτη συλλογή της Yamamay, η οποία κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2001 και με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να φέρει μια πραγματική επανάσταση στην αισθητική των εσωρούχων και lingerie ειδικά σχεδιασμένα για τις γυναίκες. Η συνέχεια, λοιπόν, ήταν λαμπρή για το γνωστό brand.

Με τη μία συλλογή να διαδέχεται την άλλη, η Yamamay κατάφερε να συντάξει τους δικούς της κώδικες στη μόδα των εσώρουχων και beachwear και να μας προσελκύσει με την απρόσμενη αλλά πάντα διαφορετική της αφήγηση αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Τα εσώρουχά της έγιναν σύμβολο αισθησιασμού, ομορφιάς, κομψότητας, αλλά και ευαισθητοποίησης της σύγχρονης γυναίκας.

Ένα από τα επιπλέον στοιχεία που κάνει την Yamamay να ξεχωρίζει, είναι ότι στην πραγματικότητα, οι πρωταγωνίστριες συλλογών της είναι πάντα οι ίδιες γυναίκες σε διάφορες εκδοχές τους: διάσημες αλλά και «καθημερινές» γυναίκες, όλων των ηλικιών – από νέες έως ώριμες – μεσογειακής και εξωτικής ομορφιάς, όλες τους με πολύ διαφορετικούς σωματότυπους και χαρακτηριστικά. Γυναίκες που μεγάλωσαν μαζί με το brand κι εξελίχθηκαν μαζί του, χάρη σε ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του: ευελιξία χωρίς αποκλεισμούς ταυτόχρονα. Για την Yamamy όλες οι γυναίκες είναι μοναδικές

Carolina Stramare

Αυτά τα 20 χρόνια, μέσα από τις συλλογές της και τις καμπάνιες της, η γνωστή εταιρία δημιούργησε ιστορίες – όχι μόνο φωτογραφίες – με σκοπό να προσελκύσει και να εμπνεύσει το κοινό της, όπως ακριβώς εμπνέεται και εκείνη από αυτό. Και έτσι ακριβώς θέλει να συνεχίσει.

Με πάθος και αφοσίωση στις σύγχρονες, κοσμοπολίτισσες πριγκίπισσές της, δηλαδή τις ανεξάρτητες γυναίκες που τις εκτιμούν και τις σέβονται. Έτσι, η Yamamay συνεχίζει να δημιουργεί για αυτές τις γυναίκες, μια πραγματική μόδα, όχι μόνο για να τη φορούν, αλλά για να τη ζουν καθημερινά και να αισθάνονται μοναδικές, φορώντας τις δημιουργίες με την ιταλική φινέτσα.

Lorena Duran

Επιπλέον για την Yamamay η μόδα είναι ένα ταξίδι είναι γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό που διακρίνεται από εξαιρετικά τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Η Υαmamay πιστεύει στη μόδα που συμβαδίζει με την εποχή και με τις ανάγκες των καταναλωτών και είναι σε θέση, σε αυτή τη νέα δεκαετία, να επανεφεύρει τον εαυτό της, με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Στην ουσία, λοιπόν, η κυκλική οικονομία έχει γίνει σταθερή δέσμευση για το brand, που πριν από αρκετά χρόνια, ξεκίνησε ένα σχέδιο βιωσιμότητας 360°, το οποίο περιλαμβάνει διάφορους τομείς δράσης στο πλαίσιο του hashtag #yamamayforthefuture: Πλανήτης (δράσεις που αποσκοπούν στην προστασία και προστασία του περιβάλλοντος σε όλες τις μορφές του), Προϊόν (μελέτη και έρευνα υλικών, καινοτόμος σχεδιασμός, πιστοποιήσεις, ανάλυση και αποτελεσματικότητα του κύκλου ζωής των συλλογών) και Άνθρωποι (φροντίδα ανθρώπων, καταναλωτών και όλων όσων εμπλέκονται στην αλυσίδα παραγωγής). Για τη Yamamay,λοιπόν αυτό το επετειακό ορόσημο αποτελεί το τέλειο εφαλτήριο να συνεχίσει το όραμά της για τον κόσμο της μόδας. Ένας τομέας που διψάει για καινοτομία, δημιουργικότητα και εφευρετικότητα.

Με την ευκαιρία των 20ων γενεθλίων της, για αγορές €20 κατά την περίοδο 7 – 17 Οκτωβρίου, μας χαρίζει κουπόνι αξίας €20.  Το κάθε κουπόνι θα μπορεί να εξαργυρωθεί από 18-28 Οκτωβρίου, με min.αγορές €79 σε όλες τις συλλογές (γυναικείες, ανδρικές και παιδικές).

* Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά μόνο τα φυσικά καταστήματα ΥΑΜΑΜΑΥ παγκοσμίως και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές!

#fashion #Yamamay #εσώρουχα #μόδα
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: