Τα ζώδια της ημέρας (07/12)

Ερμής σε δυσαρμονία με Ποσειδώνα. Μπερδεύεται η αλήθεια με το ψέμα και η αυταπάτη με την πραγματικότητα για μερικά ζώδια.

Elle 07 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (07/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, προνοήστε για τυχόν αναπάντεχα περιστατικά, μην ξεκινάτε τίποτα σημαντικό και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

Ταύρος

Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο κλίμα των αισθηματικών σας και ενδεχομένως πιεστική στις οικονομικές σας συναλλαγές και υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή θα έχει έκτακτες δυσκολίες με έμφαση τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις, με γνωστούς και ξένους. Καλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας στο εξωτερικό περιβάλλον.

Καρκίνος

Αποφύγετε πολλές μετακινήσεις, προσέξτε νομικές διευθετήσεις, ελέγχετε τον τρόπο που οδηγείτε και μην κλείνετε συμφωνίες κάθε είδους.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή θα έχει έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις με τον Άρη να τονίζει το θάρρος σας το οποίο όμως δεν πρέπει να σας κάνει παράτολμους και ριψοκίνδυνους .

Παρθένος

Είστε εξαιρετικά εκτεθειμένοι τις ημέρες αυτές στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικογενειακά σας ζητήματα και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Η μέρα επηρεάζει πολύ νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και βγάζει στην επιφάνεια δυσκολίες που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα προκύψουν .

Σκορπιός

Φανείτε ψύχραιμοι και οργανωμένοι. Προτιμήστε την συνθηκολόγηση από την ανοιχτή ρήξη όταν σας προκαλούν, ή όταν οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες και δημιουργούν εντάσεις.

Τοξότης

Η εργασία και η υγεία είναι δύο τομείς που επηρεάζονται από τις πλανητικές όψεις της ημέρας. Είναι σημαντικό να μην εκτίθεστε σε κριτική, ή να μην δίνετε λάθος προτεραιότητες.

Αιγόκερως

Οι εμπειρίες σας είναι που σας βοηθούν ή σας εξοπλίζουν ανάλογα, να αντιμετωπίσετε μικρές ή μεγάλες δυσκολίες αυτής της περιόδου. Προσοχή στα οικονομικά!

Υδροχόος

Επεισοδιακό προβλέπεται το διάστημα σε σχέση με ανθρώπους που σας αφορούν και με ότι έχετε καταπιαστεί τελευταία, δημιουργικά ή παραγωγικά.

Ιχθύες

Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και αν δεν τις καλύψετε όλες, ζητήστε πίστωση χρόνου από εκείνους που πρέπει. Προετοιμαστείτε για μια μικρή ανακούφιση στο οικογενειακό περιβάλλον.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: