Τα ζώδια της ημέρας (08/12)

Άρης τετράγωνο με Δία. Μετά από εξαντλητική προσπάθεια επιτυγχάνονται κάποιοι στόχοι!

Elle 08 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (08/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Εσείς και οι άλλοι είναι το θέμα της εβδομάδας σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων σας. Χρειάζεται διπλωματία και σκέψη πριν πάρετε αποφάσεις και πριν εκφράσετε τις απόψεις σας σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Ταύρος

Οικονομικά και πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά μην βιαστείτε να κινηθείτε χωρίς να ξέρετε όλα τα δεδομένα. Η οικογένεια θέλει την προσοχή σας!

Δίδυμοι

Η ψυχολογία σας επηρεάζεται εύκολα από τη στάση και τις διαθέσεις των άλλων, γι αυτό θα πρέπει να προστατευτείτε. Οικονομικά τακτοποιήστε υποχρεώσεις!

Καρκίνος

Κρατήστε ίσες αποστάσεις από διαμάχες και διαφωνίες των κοντινών σας ανθρώπων. Στην εργασία μη δίνετε δικαιώματα αυτήν την περίοδο.

Λέων

Αποφύγετε ανθρώπους που δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα  και μην επηρεάζεστε από δυσκολίες στα πρακτικά σας θέματα. Οι άλλοι σας θέλουν δίπλα τους.

Παρθένος

Προστατεύστε τα κεκτημένα σας και αποφύγετε να εκτεθείτε χωρίς να έχετε σιγουρευτεί για το αποτέλεσμα. Δώστε προσοχή σε μια πρόταση αγοραπωλησίας.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σας σχέδια χρειάζονται καλύτερη επεξεργασία, ενώ η αισθηματική σας ζωή πρέπει να καλύπτει την ανάγκη σας για ένα σταθερό περιβάλλον,

Σκορπιός

Σκεφτείτε τον τρόπο δράσης σας που να καλύπτει τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς. Υποστηρίξτε περισσότερο τον εαυτό και τις επιθυμίες σας..

Τοξότης

Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην εργασία και στις σχέσεις που αναπτύσσονται εκεί. Αισθηματικά είστε καλύτερα από ότι στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να πάρετε και πάλι αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσετε απέναντι σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί από κοινού με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Οικονομικά υπάρχουν καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σας και πρέπει να λειτουργήσετε διαφορετικά. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν στις ανάγκες της οικογένειας.

Ιχθύες

Έχετε περιθώρια επικοινωνίας, προβολής του εαυτού σας, αλλά και σύναψης νέων σχέσεων με ανθρώπους που σας συνδέει κάποιο κοινό στοιχείο, είτε επαγγελματικό, είτε κοινωνικό.

 

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: