Τα ζώδια της ημέρας (15/01)

Ο Ερμής παραμένει στάσιμος: Η μέρα θα είναι ουδέτερη και κουραστική.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 15 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (15/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που η ανασφάλεια των άλλων μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιτυχία των σχεδίων σας, πράγμα ζωτικό για εσάς.

Ταύρος

Προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να μην χάσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, γιατί όλα εξαρτώνται από τη σωστή ή μη εκτίμηση των συνθηκών.

Δίδυμοι

Είναι αλήθεια πως τα οικονομικά σας, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική εικόνα παρουσιάζουν. Φερθείτε λοιπόν συντηρητικά και ευέλικτα, αν ελπίζετε στη γενική σας πρόοδο.

Καρκίνος

Προσέξτε την συμπεριφορά σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας, που ξέρετε ότι παρόλη την φιλικότητα που δείχνουν, έχουν ανταγωνιστικές διαθέσεις.

Λέων

Πολλή δραστηριότητα και κίνηση προβλέπεται για τους περισσότερους από εσάς και υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις και γνωριμίες, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Παρθένος

Μπορείτε να αναζητήσετε τους φίλους σας που έχουν ίσως απομακρυνθεί με τον καιρό και να διαφοροποιήσετε κάπως τις συνθήκες της καθημερινότητας σας.

Ζυγός

Προσπαθήστε να σκεφτείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε καμία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι για το τι μπορεί να σας προσφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες.

Σκορπιός

Φροντίστε να συζητήσετε τα προβλήματα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους για να βοηθηθείτε αλλά και γιατί όχι και για να εκτονωθείτε από την ένταση που νιώθετε.

Τοξότης

Συγκρατήστε λίγο τον παρορμητισμό σας και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις πριν ο χρόνος καταφέρει να σας αποκαλύψει ανθρώπους και καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αν φανείτε προνοητικοί θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες, να αποφύγετε κακοτοπιές και να, μείνετε, τελικά, ευχαριστημένοι από την εξέλιξη των υποθέσεών σας.

Υδροχόος

Η περίοδος εντείνει ψυχολογικές και οικονομικές ανάγκες. Οι μέρες αυτές λοιπόν θα είναι επεισοδιακές και αρκετά καταναλωτικές. Αποφύγετε εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Παρά την όποια ταλαιπωρία που θα περάσετε, η τύχη δεν θα σας λείψει. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ερωτικά αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να σας δοθεί τώρα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: