Τα ζώδια της ημέρας (16/01)

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Καθοριστικά γεγονότα μοιραία περιστατικά, θέματα που επηρεάζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 16 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (16/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Είναι πιθανό, μία άσχημη διάθεση, να σας επηρεάσει γενικά αλλά σύντομα, θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση και το θάρρος σας. Στο μεταξύ, μην είστε καταπιεστικοί με τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Ταύρος

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει ο κοινωνικός και ο αισθηματικός τομέας και είναι πιθανό μια γνωριμία ή μια συζήτηση να σας ανοίξει καινούριους δρόμους.

Δίδυμοι

Προστατέψτε καλά ότι έχετε να κρύψετε για να μην μαθευτεί. Προγραμματίστε μία επέκταση της δραστηριότητας σας και παραμείνετε αφοσιωμένοι στην εργασία σας.

Καρκίνος

Πολλές οι κινήσεις και οι συζητήσεις που θα κάνετε. Να είστε προσεκτικοί στις παρέες σας και να αποφύγετε να θίξετε αλήθειες που κάποιους τους ενοχλούν.

Λέων

Μια ευχάριστη αλλαγή στα αισθηματικά σας φέρνει στη ζωή σας η περίοδος αυτή. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και εσείς δεν πρέπει να αιφνιδιαστείτε.

Παρθένος

Για μερικούς, μια ευχάριστη μετακίνηση είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Δείξτε προσοχή στις συναναστροφές, αλλά και στις διαθέσεις σας.

Ζυγός

Μην ξοδεύετε την ενεργητικότητα σας σε τρεχάματα και συζητήσεις και μην αφήνετε τα δικά σας συμφέροντα να τα διαχειρίζονταν τρίτοι. Η οικογένεια εξακολουθεί να σας κρατά ανήσυχους.

Σκορπιός

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή για τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες φροντίζοντας η δραστηριότητα σας να είναι οργανωμένη.

Τοξότης

Βελτιωμένη είναι η δημιουργική σας έκφραση και τυχεροί χαρακτηρίζεστε αυτή την εποχή στις ερωτικές επιδιώξεις. Οι έμποροι αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στην αγορά.

Αιγόκερως

Φανείτε συντηρητικοί σε οικονομικά θέματα, οι σπουδαστές προσέξτε τα μαθήματα σας και όλοι μην αφήνετε στην τύχη νομικές ή τυπικές εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Προβλήματα στις σχέσεις σας μ’ έναν αγαπημένο άνθρωπο ή με ένα παιδί σας είναι σκόπιμο να ξεπεραστούν με υπομονή και ειλικρινή συζήτηση.

Ιχθύες

Στον αισθηματικό τομέα είναι δύσκολο να είναι όλα όπως τα ονειρεύεστε γιατί πρώτον είστε αρκετά ρομαντικοί και απόλυτοι και δεύτερον οι πλανητικές συνισταμένες δεν βοηθούν κάτι τέτοιο.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

#ζώδια #ζώδια σήμερα #κώστας λεφάκης
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: