Τα ζώδια της ημέρας (16/04)

Πανσέληνος του Ζυγού. Έξαρση του συναισθήματος και των συγκινήσεων.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 16 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (16/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η Πανσέληνος θα σας δώσει μια ευκαιρία και μια ευχάριστη σύμπτωση. Μια μετακόμιση ή η διακόσμηση του σπιτιού θα μπορούσαν να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ταύρος

Διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και μην καταφεύγετε σε άσκοπα έξοδα αλλά ούτε και σε μεγαλόστομες υποσχέσεις. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι με την προσωπική ευχαρίστηση.

Δίδυμοι

Οι μέρες είναι ενδιαφέρουσες και σας βοηθούν να βελτιώσετε την ψυχολογική σας κατάσταση και να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο.

Καρκίνος

Η εποχή είναι κατάλληλη για νομικές διευθετήσεις, για σπουδές, για μετεκπαιδεύσεις και για ταξίδια στο εξωτερικό. Μια πληροφορία θα βοηθήσει στη σαφήνεια της γενικότερης κατάστασης.

Λέων

Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις δυσκολίες και να τις αντιμετωπίσετε με υπομονή και σωστή εκτίμηση. Καταπολεμήστε την τάση σας να άγχεστε.

Παρθένος

Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο, η οποία θα φέρει ένα κύμα νέων γεγονότων τα οποία θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Βασιστείτε στον εαυτό σας και παραμείνετε πιστοί στα ενδιαφέροντα σας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, εγείρει το πείσμα και το δυναμισμό σας, ωστόσο οι καθυστερήσεις, ή μια νέα περιπλοκή θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά.

Σκορπιός

Φροντίστε να ανανεωθεί η δραστηριότητα και η δημιουργικότητα σας. Κινηθείτε ευέλικτα σε σχέσεις που είναι δύσκολες αλλά συνεχίζουν να σας απασχολούν.

Τοξότης

Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις. Στην αισθηματική σας ζωή αποφύγετε εκνευρισμούς.

Αιγόκερως

Ο Άρης στους Ιχθύς πληθαίνει τις υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Όμως θα τα καταφέρετε στο τέλος, χωρίς περισσότερες αναταράξεις.

Υδροχόος

Διατηρήστε την ορατότητα των στόχων σας και κλείστε όσες εκκρεμότητες μπορείτε. Ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις θα υπάρχουν όπως και ενδιαφέρουσες προτάσεις θα σας γίνουν.

Ιχθύες

Συχνά τα γεγονότα και οι καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα στο ίδιο σας το σπίτι αναμοχλεύουν τα συναισθήματά σας και σας υποχρεώνουν να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε με τις απόψεις των δικών σας ανθρώπων.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: