Τα ζώδια της ημέρας (16/10)

Δυσαρμονία Αφροδίτης – Πλούτωνα. Απαιτείται περισσότερη προσοχή σε σχέσεις και μεγάλες προσδοκίες.

ELLE Team 16 Οκτ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (16/10)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Οκτωβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Μέσα από διαφορετικές εξελίξεις θα λειτουργήσουν οι δημιουργικές σας ιδέες. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις αλλά μην υπερβάλλετε στις δραστηριότητές σας!

Ταύρος

Μην υπολογίζετε σε υποστήριξη που δεν στηρίζεται σε συμφέρον και μην επιδιώκετε συναντήσεις με ανθρώπους που δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρον και ίσως αλλαγές στα αισθηματικά σας. Πριν κάνετε οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι θέλετε και γιατί!

Καρκίνος

Οικονομικά μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε υποθέσεις, να κάνετε επικερδείς συνεργασίες και να κάνετε κάποια περιττά έξοδα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στον χαρακτήρα σας.

Λέων

Γίνεστε και πάλι το κεντρικό πρόσωπο μιας ιστορίας η οποία ταλαιπώρησε τόσο εσάς, αλλά και άλλα πρόσωπα εξ αιτίας παρεξηγήσεων και κρυφών σκοπιμοτήτων.

Παρθένος

Μην εκτίθεστε συναισθηματικά και μην προσποιείστε απέναντι σε αυτά που σας ενοχλούν! Αποφύγετε σχολαστικότητες που καθυστερούν άδικα τη συνέχεια μιας ενδιαφέρουσας αισθηματικής ιστορίας.

Ζυγός

Οι φίλοι και ο κοινωνικός σας περίγυρος αναλαμβάνουν δράση για να σας ευχαριστήσουν και να σας απασχολήσουν δημιουργικά. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν καταβάλει.

Σκορπιός

Δώστε προσοχή σε μικρές ενοχλήσεις υγείας. Αν και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, είναι ικανές να σας χαλάσουν τα σημερινά σας σχέδια και να επηρεάσουν τη διάθεσή σας.

Τοξότης

Αρκετές αναμοχλεύσεις σε προσωπικά και αισθηματικά. Ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε μια άσκοπη υποχρέωσης και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε χωρίς να την σκέφτεστε.

Αιγόκερως

Δείξτε τον καλό σας εαυτό. Είναι ευχάριστο να βλέπετε την έκπληξη στα μάτια των άλλων. Προσέξτε όμως λίγο τα υπάρχοντά σας!

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σας είναι στην πρώτη γραμμή. Οι πρόσφατες εξελίξεις μπορεί να σας ενθουσιάζουν, αλλά θέλει ακόμα προσπάθεια για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε.

Ιχθύες

Ανταποκριθείτε σε θετικές επιρροές. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, τις αλλαγές στο σπίτι και την τακτοποίηση της ακαταστασίας σε όλους τους τομείς που σας έχουν ξεφύγει.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: