Τα ζώδια της ημέρας (17/04)

Άρης σε καλή γωνία με Ουρανό. Ανατροπές , αλλαγές, ή αναπάντεχα σε δραστηριότητες, εξυπηρετούν οφέλη που θα φανούν αργότερα.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 17 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (17/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 17 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Φροντίστε να έχετε σε καλή κατάσταση την ψυχολογία σας και αυτό θα το πετύχετε δραστηριοποιούμενοι καθημερινά και αποφεύγοντας αρνητικούς ανθρώπους.

Ταύρος

Το τέλος της εβδομάδας θεωρείται, ένα μεταβατικό πέρασμα στην διάρκεια του οποίου οι περιστάσεις σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Κοινωνικές γνωριμίες, θα σας βγάλουν από δύσκολες θέσεις, και σε άλλη περίπτωση θα σας προετοιμάσουν για να αντιμετωπίσετε τα εξωτερικά γεγονότα στο εγγύς μέλλον τα οποία θα είναι λίγο πιεστικά.

Καρκίνος

Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και μην βιάζεστε να κάνετε καινούργια έξοδα ούτε όμως και να απογοητευτείτε αν τα μετρητά σας δεν είναι επαρκή.

Λέων

Η συναισθηματική σας ζωή παραμένει σε μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα πρέπει όμως εσείς να προσπαθείτε περισσότερο για να πετυχαίνετε κάθε φορά αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε.

Παρθένος

Η περίοδος αυτή θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας και θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς σε ευαίσθητους για την προσωπικότητά σας τομείς.

Ζυγός

Παρά την δυσκολία της εποχής η παρουσία του Δία στους Ιχθύς βοήθα την συντήρηση μιας σημαντικής σχέσης είτε αισθηματικής, είτε φιλικής, είτε ωφέλιμης επαγγελματικά.

Σκορπιός

Υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας σε όλους τους τομείς. Τα πράγματα αλλάζουν πιο γρήγορα από όσο περιμένατε και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και οξυδερκείς.

Τοξότης

Απαλλαγείτε από περιττά βάρη όσο είναι ακόμα καιρός. Το γεγονός ότι αντέχετε δεν σημαίνει ότι δεν ταλαιπωρήστε. Αισθηματικά οι εξελίξεις προμηνύονται ενδιαφέρουσες.

Αιγόκερως

Το στενό περιβάλλον και το σπίτι γενικότερα παραμένει εστία έντασης και συχνά οι δικοί σας άνθρωποι θα σας προβληματίζουν. Ωφελεί να είστε δίκαιοι και αυστηροί.

Υδροχόος

Προσέξτε τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη όσο και αν η μέρα ωφελεί τη χαλάρωση των νεύρων σας. Μια είδηση θα παίξει το ρόλο της για αυτά που έχετε προγραμματίσει.

Ιχθύες

Σκεφτείτε πρακτικά πριν πάρετε πρωτοβουλίες χάρη των οποίων θα λύσετε διαφορές ή παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν. Ένα ευμενές περιβάλλον αρχίζει να διαμορφώνεται γύρω σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: