Τα ζώδια της ημέρας (20/01)

Σελήνη σε αρμονία με Άρη και Δία: Ερωτικές Επιθυμίες πραγματώνονται και επιδιώξεις πετυχαίνουν.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 20 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (20/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε καινούργιους στόχους και να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες παρά το γεγονός ότι οι δυσκολίες σε μεγαλύτερη κλίμακα θα συνεχιστούν.

Ταύρος

Καλό θα ήταν να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Έχετε ξεπεράσει βέβαια τα αρνητικά σημεία αλλά έχετε ακόμα δουλειά να κάνετε.

Δίδυμοι

Διδαχτήκατε πολλά από τα λάθη που κάνατε αλλά και από την αλλαγή του κλίματος της εποχής η οποία συχνά σας έφερε σε αδιέξοδο. Κάθε βελτίωση οφείλεται και στη δική σας αποφασιστικότητα.

Καρκίνος

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο σας αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια να κινηθείτε και να πετύχετε τις περισσότερες φορές στις προσπάθειες που θα καταβάλετε.

Λέων

Ευνοείστε από την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας, θα εξυγιάνει το περιβάλλον σας από διάφορα παράσιτα και θα βελτιώσει την διάθεση σας.

Παρθένος

Ευκαιρίες στην εργασία σας δεν θα λείψουν όπως επίσης προτάσεις ή και προσφορές. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να υπερασπιστείτε καλύτερα το αντικείμενο σας και να επιβιώσετε.

Ζυγός

Η ψυχολογία και η θετική σας στάση απέναντι στα γεγονότα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επιδιώξεις σας και θα επηρεάσει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

Σκορπιός

Ένα τυχαίο περιστατικό που θα ερμηνευτεί θετικά, θα συντηρήσει τα όνειρα και τις ελπίδες σας για το μέλλον. Αφήστε τις θεωρίες και περάστε στην πράξη.

Τοξότης

Βασική προϋπόθεση για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι ο ρεαλισμός, η προσαρμογή στο κυρίαρχο κλίμα και η ευελιξία στις συναλλαγές και στις συνεργασίες.

Αιγόκερως

Για μια ακόμα φορά πρέπει να δουλέψετε σκληρά τόσο εσωτερικά όσο και πραγματικά. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, να μην τις φοβηθείτε ή να μην σας εκνευρίσουν.

Υδροχόος

Φροντίστε να διατηρήσετε την τάξη που σας εξυπηρετεί, να μην είστε βιαστικοί σε σημαντικές αποφάσεις και να καλλιεργήσετε την υπομονή και την επιμονή στους στόχους σας.

Ιχθύες

Στον έρωτα θα παίξει σημαντικό ρόλο όχι τόσο ο εαυτό σας όσο ο παράγοντας της τύχης και της σύμπτωσης. Η καριέρα θα συνεχίσει να αποτελεί την προτεραιότητα της καθημερινής σας πορείας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

#ζώδια #ζώδια σήμερα #ημερήσια ζώδια #ημερήσιες προβλέψεις
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: