Τα ζώδια της ημέρας (21/03)

Σύνοδος Ερμή – Δία. Τύχη στις συναλλαγές και στην επικοινωνιακή πρωτοβουλία.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 21 Μαρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (21/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε να αλλάξετε τον τρόπο της ζωής σας με επίκεντρο τις συνθήκες διαβίωσης ή τον τόπο της διαμονής σας. Βαδίστε προσεκτικά στις αλλαγές!

Ταύρος

Επιμεληθείτε καλύτερα για θέσεις εργασιακές ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες να υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας και με τα μέσα που διαθέτετε.

Δίδυμοι

Ερωτικά τυγχάνετε περισσότερης προσφοράς και κοινωνικά έχετε ευκαιρίες μέσω προσκλήσεων τρίτων να επηρεάσετε τις γνώμες ανθρώπων ή να πραγματοποιήσετε ένα απωθημένο σας όνειρο.

Καρκίνος

Ένταση στο στενό περιβάλλον και κάποιες μικρές διαμάχες με αγαπημένα πρόσωπα έχει το διάστημα αυτό για εσάς. Διαχειριστείτε το καλύτερα αλλά και με την πείρα που σας άφησαν τα δυο τελευταία χρόνια.

Λέων

Θα σας πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να μεταφέρετε από την θεωρία στην πράξη όλα αυτά που τώρα σκέπτεστε. Δώστε προσοχή σε ότι απασχολεί την οικογένεια και το σπίτι.

Παρθένος

Το τελευταίο διάστημα είστε πολύ συγκεντρωτικοί σε όλα σας τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες. Αφήστε κάποιους ανθρώπους γύρω σας να σας βοηθήσουν.

Ζυγός

Να είστε φειδωλοί σε λόγια και αποτελεσματικοί στα έργα. Κάποιος άνθρωπος έχει ενδιαφέρουσες ιδέες για το μέλλον. Αφουγκραστείτε τον προσεκτικά!

Σκορπιός

Αισθηματικά μην είστε απόλυτοι. Η άλλη πλευρά φαίνεται να προσπαθεί να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί και έχει ανάγκη την υποστήριξή σας.

Τοξότης

Βελτιωμένο το κλίμα στα προσωπικά και αισθηματικά σας. Οικονομικά υπάρχουν ενδιαφέρουσες προοπτικές, τις οποίες θα ανακαλύψετε στην πορεία. Μην αποκλείετε κανένα ενδεχόμενο.

Αιγόκερως

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν εδώ και λίγο καιρό. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις και τις εκκρεμότητες που μπορείτε και μη δίνετε συνέχεια σε κάτι που σας προβληματίζει.

Υδροχόος

Ενισχυμένοι στην καθημερινότητά σας οι περισσότεροι από εσάς. Ανάλογα με τους στόχους σας θα είναι και η κούραση από τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Ιχθύες

Τα σχέδιά σας για το μέλλον αφορούν αποκλειστικά και μόνον εσάς. Κοινωνικά διατηρείτε προνόμια σε δύσκολες παρέες, πολλές από τις οποίες διακατέχονται από σκοπιμότητες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: