Τα ζώδια της ημέρας (21/11)

Ερμής σε αρμονία με Πλούτωνα: Μέρα που μπορεί να αξιοποιηθεί στην επικοινωνία και στην εφαρμογή νέων τακτικών.

ELLE Team 21 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (21/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε από τις εντάσεις των ημερών που πέρασαν. Ένα οικογενειακό ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία για να ηρεμήσει.

Ταύρος

Βελτιωμένη είναι η δημιουργική σας έκφραση και τυχεροί χαρακτηρίζεστε αυτή την εποχή στις ερωτικές επιδιώξεις. Βελτιώστε την εικόνα σας με μικρές αλλαγές.

Δίδυμοι

Οι σπουδαστές προσέξτε τα μαθήματα σας και όλοι μην αφήνετε στην τύχη νομικές ή τυπικές εκκρεμότητες. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή για τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες φροντίζοντας η δραστηριότητα σας να είναι οργανωμένη.

Καρκίνος

Καλλιεργείστε την υπομονή και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα που θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά. Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο αποφάσεων.

Λέων

Προβλήματα στις σχέσεις σας μ’ έναν αγαπημένο άνθρωπο ή με ένα παιδί σας είναι σκόπιμο να ξεπεραστούν με υπομονή και ειλικρινή συζήτηση.

Παρθένος

Αποφύγετε τις διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις σας και μην υψώνετε τον τόνο της φωνής σας όταν δεν υπάρχει λόγος.

Ζυγός

Η εποχή είναι κατάλληλη να ταξιδέψετε, να διαπραγματευτείτε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε, ακόμα και να τολμήσετε κάτι ριψοκίνδυνο.

Σκορπιός

Με λίγη σύνεση θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν και οικονομικά προβλήματα και ίσως να απαλλαγείτε από ένα πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος.

Τοξότης

Στον αισθηματικό τομέα είναι δύσκολο να είναι όλα όπως τα ονειρεύεστε γιατί πρώτον είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι αλλά απόλυτοι και δεύτερον οι πλανητικές συνισταμένες δεν βοηθούν κάτι τέτοιο.

Αιγόκερως

Αρκετή ένταση θα φέρει η μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Πάντως ένας άνθρωπος θα σας βοηθήσει σημαντικά παίρνοντας το μέρος σας σε μια διαφωνία.

Υδροχόος

Οι ικανότητες σας γίνονται πιο έκδηλες και η επιρροή σας στο περιβάλλον μεγαλώνει. Ετερόκλητα γεγονότα θα σας απασχολήσουν περισσότερο στις επόμενες μέρες και γι αυτό χρειάζεστε προσοχή και συγκέντρωση.

Ιχθύες

Αποφύγετε εντάσεις που προκαλούνται από ασήμαντη αφορμή. Συνεννοηθείτε καλύτερα με τους δικούς σας ανθρώπους και μη φοβηθείτε να πείτε τις αλήθειες που πρέπει.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: