Τα ζώδια της ημέρας (22/01)

Αρμονία Ερμή – Άρη και Ερμή – Δία : Οι επικοινωνιακές δυνατότητες που θα εκφραστούν θα φέρουν ηθικά και υλικά αποτελέσματα

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 22 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (22/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς

Κριός

πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές και βασικές αναθεωρήσεις καθώς οι σχέσεις σας με τους άλλους επηρεάζουν διαθέσεις, αλλά και συμφέροντα. Σκεφτείτε καθαρότερα και καλύτερα!

Ταύρος

Φροντίστε τη συναισθηματική σας ασφάλεια και μην θίγετε θέματα που δεν πρέπει. Αργότερα θα μπορέσετε να βγάλετε καλύτερα συμπεράσματα για τις σχέσεις που σας επηρεάζουν και σας αφορούν.

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό, παρά τα γεγονότα που σας έχουν επηρεάσει, να μην επεκτείνετε την ανασφάλεια σας αλλά να λειτουργήσετε πρακτικά στην ζώνη πάντα της δικής σας δύναμης και καθόλου στις ελπίδες για τους άλλους.

Καρκίνος

Προφυλαχτείτε από ψευδαισθήσεις που μπορεί εσείς οι ίδιοι να αναπτύξετε. Η περίοδος θα ενισχύσει την βάση της ζωής σας και θα βοηθήσει την βελτίωση των συνθηκών σε προσωπικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Λέων

Το συναίσθημα είναι ευάλωτο σήμερα. Η λογική όμως θα σας ενισχύσει αλλά και θα σας ανταμείψει στον επαγγελματικό τομέα τις αμέσως επόμενες μέρες. Κινηθείτε με σύνεση.

Παρθένος

Οι προσδοκίες και οι φίλοι θα παίξουν σημαντικότερο ρόλο, καινούργιοι άνθρωποι θα βγουν αιφνίδια στην ζωή σας και θα σας συνεπάρουν, αλλά και άλλες τόσες στιγμές θα πικραθείτε ή θα απογοητευτείτε συναισθηματικά από ανθρώπους του παρελθόντος.

Ζυγός

Αποφύγετε να θυματοποιήσετε τον εαυτό σας, προλάβετε την εκδοχή του να νιώσετε απογοητευμένοι και κυρίως καλλιεργήστε εναλλακτικές σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

Σκορπιός

Μην προκαλείτε τους αντιπάλους ή τους επικριτές σας, μην παρασύρεστε από ανέφικτους έρωτες και μην αναμιγνύεστε σε συζητήσεις και σχόλια που δεν σας αφορούν.

Τοξότης

Στον έρωτα πολλά θα παιχτούν, κυρίως για τους νεότερους του ζωδίου σας και εκείνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι άλλοι.

Αιγόκερως

Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν και θα απαιτήσουν έξοδα και ψυχική κούραση. Βρείτε τον τρόπο να βάλετε τις προοδευτικές ιδέες σας εφαρμογή, γίνετε πιο οργανωμένοι και πιο εργατικοί.

Υδροχόος

Ενδιαφέρον αλλά και αρκετά επεισοδιακό προβλέπεται το διήμερο. Φροντίστε τον εαυτό σας, προετοιμαστείτε για ενοχλήσεις από το περιβάλλον και ενισχύστε τις άμυνές σας απέναντι σε προκλήσεις.

Ιχθύες

Έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη μιας προσωπικής σας υπόθεσης. Αισθηματικά, φροντίστε να καλύψετε μια χαμένη περίοδο και τις νέες ανάγκες που αυτή δημιούργησε.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

#ζώδια σήμερα #κώστας λεφάκης
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: