Τα ζώδια της ημέρας (22/12)

Ερμής σε μικρή δυσαρμονία με Δία: Συναλλαγές και επικοινωνία θα κουράσουν τα ζώδια.

ELLE Team 22 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (22/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Για τους περισσότερους από εσάς, έχουν τεθεί οι βάσεις για μια αισθηματική αποκατάσταση που αποζητούσατε και έχουν παρθεί οι αποφάσεις για κάτι που επιδιώκατε από καιρό.

Ταύρος

Είναι φανερό πως σύντομα αρχίζει μία καινούργια περίοδος που θα σας οδηγήσει πιο κοντά στις επιδιώξεις σας αν συνδυάσετε την οργάνωση και την διπλωματία στα δύσκολα που σας απασχολούν.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας και να μην ρισκάρετε αβέβαιες επενδύσεις. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Καρκίνος

Η περίοδος «εκκαθαρίσεων» φαίνεται πως αρχίζει για εσάς λίγο πριν το τέλος του 2021 με οικονομικά θέματα που είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

Λέων

Έχει σημασία ότι καταφέρατε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Προχωρήστε, λοιπόν, με τόλμη στις αλλαγές που έχετε θέση σε εφαρμογή, αλλά διατηρήστε νηφάλια τη σχέση σας με την οικογένεια.

Παρθένος

Αποφύγετε κάθε υπερβολή που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα και κυρίως μετακινήσεις ή συζητήσεις που μπορεί να έχουν σημασία για την επαγγελματική σας ζωή.

Ζυγός

Προσέξτε τις κινήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οικονομικά σκεφτείτε λύσεις σε ζητήματα που βλέπετε να έρχονται και να σας επηρεάζουν.

Σκορπιός

Τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται προς το καλύτερο και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε τους όρους της εργασίας σας ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας.

Τοξότης

Η συγκέντρωση πλανητών στον Αιγόκερω δίνει πολλές αφορμές για κινήσεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε συναισθηματισμούς, και μην ξεπερνάτε τα όρια στην υποχωρητικότητά σας.

Αιγόκερως

Οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Με πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας πολλά μπορούν να διορθωθούν και να γίνουν προσπάθειες για μία καινούργια φάση στη ζωή σας.

Υδροχόος

Με την προσχώρηση του Δία στο ζώδιό σας ήδη πολλά έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα στον αισθηματικό τομέα και πολλά άλλα παραμένουν αθέατα για να φανερωθούν την κατάλληλη στιγμή.

Ιχθύες

Το τέλος του Δεκεμβρίου σας βοηθά να κάνετε επενδύσεις με διαίσθηση αλλά και μεθοδικότητα. Έχετε αρκετά ευχάριστες προοπτικές στα επαγγελματικά σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: