Τα ζώδια της ημέρας (23/01)

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Δυσαρμονία Άρη – Κρόνου: Έμπνευση ή διορατικότητα που λειτουργεί θετικά αλλά και αντιθέσεις ή παρεξηγήσεις που δεν πρέπει να πάρουν διάσταση.

Elle 23 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (23/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ευχαριστηθείτε τις ευκαιρίες για χαλάρωση που σας προσφέρει η μέρα. Η ένταση των προηγούμενων ημερών πρέπει να εκτονωθεί με τον πιο δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο για σας.

Ταύρος

Κάποια σημαντικά σας σχέδια θα καθυστερήσουν να πραγματοποιηθούν, όχι γιατί θα λείπουν τα χρήματα αλλά γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι γενικότερες συνθήκες.

Δίδυμοι

Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα πρέπει να ανεχτείτε τους άλλους, να συνειδητοποιήσετε κάποιες αλλαγές δυσάρεστες και να κοπιάσετε προκειμένου να πετύχετε κάποιους στόχους.

Καρκίνος

Η μέρα σας βρίσκει ευχαριστημένους από τον εαυτό σας αλλά όχι ευτυχισμένους από το περιβάλλον. Η αγωνία και τα άγχη σας για την συνέχεια της πορείας σας θα είναι αισθητά.

Λέων

Αυξάνονται οι δυνατότητες επικοινωνίας, οι σχέσεις με γείτονες και με συγγενείς βελτιώνονται και κάποιοι θα πάρετε αποφάσεις για μια σημαντική σας σχέση, όχι απαραίτητα ερωτική.

Παρθένος

Τις μεγάλες αλλαγές και επαναστάσεις αφήστε τις για αργότερα αυτήν την χρονιά. Σας έχει γίνει έμμονη ιδέα να μην αφήσετε τον εαυτό σας να ταλαιπωρείται από τρίτους που έχουν προς το παρόν το πάνω χέρι στη ζωή σας.

Ζυγός

Εξακολουθούν να σας απασχολούν τα προσωπικά και κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις σας. Έχετε τα περιθώρια σήμερα να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι.

Σκορπιός

Το ένστικτο σας προειδοποιεί για τις διαθέσεις των άλλων και θα ήταν λάθος σας να το αγνοήσετε. Μετακινήσεις και σύντομες αποδράσεις βοηθούν να βελτιωθεί η διάθεσή σας.

Τοξότης

Πολλές ασχολίες για εσάς περιλαμβάνει η μέρα. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, ανταποκριθείτε στις φιλικές προσκλήσεις και γενικά, οι άλλοι σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Αιγόκερως

Η μέρα στην πορεία και στην εξέλιξή της, θα βοηθήσει στην αξιοποίηση των εκφραστικών σας μεσών και αισθηματικών σας ενδιαφερόντων. Ευχάριστες συγκυρίες για τους περισσότερους από εσάς!

Υδροχόος

Επικοινωνιακές δυνατότητες σας προσφέρει η Σελήνη από τον Ζυγό. Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες να πλησιάσετε ανθρώπους και να αναζωογονήσετε μια φιλία.

Ιχθύες

Χαλαρώστε από όσα σας κούρασαν και μη σκέφτεστε υποχρεώσεις. Ευχάριστα είναι τα μηνύματα από εκείνους που έχετε βοηθήσει να αποκατασταθούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: