Τα ζώδια της ημέρας (27/03)

Μικρή δυσαρμονία ‘Ηλιου – Κρόνου και όψη Ήλιου – Ουρανού. Περιστασιακές δυσκολίες που ξεπερνιούνται με θάρρος, ή με σωστή αντίληψη.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 27 Μαρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (27/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αν καταλάβετε ότι όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας, θα καταφέρετε ευκολότερα να χαλαρώσετε, να παραχωρήσετε κάποιες από τις ευθύνες σας σε τρίτους και να ζήσετε χωρίς περιττές έγνοιες.

Ταύρος

Έχετε εργαστεί αρκετά και με αυταπάρνηση, γεγονός που σας έχει καθιερώσει σαν άτομο που μπορεί να δώσει λύση σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Δίδυμοι

Είναι η ώρα να θέσετε τους δικούς σας κανόνες στις σχέσεις με το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον. Μην σπαταλάτε χρόνο και χρήμα εκεί που δεν σας αρέσει!

Καρκίνος

Δεν δουλεύετε για να δουλεύετε αλλά για να ζείτε καλύτερα. Βρείτε τη χρυσή τομή, ανταποκριθείτε στα καθήκοντα που έχετε και αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας.

Λέων

Περιποιηθείτε τόσο εσάς, όσο και τον σύντροφό σας και εξασφαλίστε ότι δεν θα σας ταράξει με τα σκαμπανεβάσματά του! Χαρείτε το παρόν!

Παρθένος

Ακούστε το ένστικτό σας! Γίνετε πιο δοτικοί στον εαυτό σας και πάρτε αποστάσεις από εκείνους που σας ταλαιπωρούν! Μην ψάχνετε να βρείτε λόγους πίσω από το τίποτα!

Ζυγός

Η επικοινωνία με το σύντροφό σας δυσκολεύει τις αποφάσεις σας και μεταβάλλει κάπως το πρόγραμμα της ημέρας. Ασχοληθείτε με ότι έχετε παραμελήσει ή ότι σας ευχαριστεί.

Σκορπιός

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας αλλά και να καταλάβετε γιατί κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Τοξότης

Η διαρκής σας υποχώρηση δίνει λάθος εντύπωση για το δυναμισμό σας με αποτέλεσμα να σας υπολογίζουν λιγότερο από όσο αξίζετε! Είναι στο χέρι σας να αντιστρέψετε αυτήν την αντίληψη.

Αιγόκερως

Αποφύγετε ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται στην ευφυϊα σας, καθώς επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

Υδροχόος

Οι προκλήσεις αυξάνονται σταδιακά και κάποιες από αυτές θα είναι πιο συγκλονιστικές από αυτές που έχετε συνηθίσει! Βγαίνετε από μια περίοδο απραγίας.

Ιχθύες

Όσο διαβεβαιώνετε τους άλλους ότι σας αφορούν, τόσο τους δίνετε δικαιώματα να επεμβαίνουν στη ζωή σας και να μην σας επιτρέπουν να χαρείτε την ελευθερία σας!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: