Τα ζώδια της ημέρας (30/12)

Ήλιος σε αρμονία με Ποσειδώνα, Ερμής σε σύνοδο με Πλούτωνα και Άρης σε αρμονία με Κρόνο: Συγχρονισμός καλών και ευχάριστων περιστατικών, που προειδοποιούν για τις εξελίξεις του χρόνου ο οποίος έρχεται.

Elle 30 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (30/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προβλέπονται σημαντικές εμπειρίες και η είσοδος καινούριων ανθρώπων στη ζωή σας. Η προώθηση σε σχέδια επαγγελματικά ή αισθηματικά θα απαιτήσει προσπάθεια, κόπο και κάποιες θυσίες εκ μέρους σας.

Ταύρος

Οι μέρες πριν την Πρωτοχρονιά έχουν κινητικότητα, εργασιακή καταπίεση, και συναισθηματικές αναθεωρήσεις. Φέρνουν ποικίλα γεγονότα στο στενό περιβάλλον και κάνουν πιεστικά τα αιτήματα των δικών σας προς εσάς.

Δίδυμοι

Κάποιο σχέδιο ή ένα όνειρο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου και εδώ δεν πρέπει να απογοητευτείτε. Νέα τροπή θα πάρει μια ιστορία αγάπης που πρόσφατα έχετε ξεκινήσει.

Καρκίνος

Οι μέρες πριν την Πρωτοχρονιά απαιτούν προσπάθειες που θα φέρουν νέες εξελίξεις. Δείτε τις ευκαιρίες, δείτε και τις δυσκολίες. Οι πρώτες είναι σημαντικές, ενώ οι δεύτερες είναι περιστασιακές.

Λέων

Ο τομέας που θέλει προσοχή είναι η δημιουργικότητα, οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, και η τρέχουσα κατάσταση στα επιχειρηματικά σας δρώμενα. Να είστε έτοιμοι για δράση μετά τις γιορτές.

Παρθένος

Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτό σας στα αισθηματικά σας. Μπορείτε να ελιχθείτε με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και να ξεπεράσετε δύσκολες στιγμές και εντάσεις.

Ζυγός

Οι τελευταίες μέρες του μήνα ενδέχεται να φέρουν κάτι καινούριο στην αισθηματική σας ζωή, είναι όμως αμφίβολο πόσο έτοιμοι είστε να δεχτείτε μια τέτοια κατάσταση.

Σκορπιός

Υπομονή και αισιοδοξία είναι τα στοιχεία που προτείνονται για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες πριν ο νέος χρόνος ανανεώσει την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητά σας.

Τοξότης

Ο Δίας στους Ιχθύς θα δώσει έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα ενώ εσείς έχετε οργανώσει διαφορετικά την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σας. Μην εκνευρίζεστε!

Αιγόκερως

Αφήστε τις συναισθηματικές ανησυχίες για πιο ήρεμες εποχές. Τώρα ακολουθήστε το έθιμο και μην καταπιάνεστε με δυσεπίλυτα θέματα που δεν εξυπηρετούν κάτι συγκεκριμένο.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σας εξακολουθεί η μεταβατική περίοδος η οποία όμως έχει έντονη καθημερινότητα. Μην δεσμευτείτε με ακατάλληλους ανθρώπους.

Ιχθύες

Ανάλογα με το πώς περάσατε τα Χριστούγεννα θα συνεχίσετε και τις μέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Η οικογένεια θα καθορίσει πολλές από τις δραστηριότητές σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: