10 νυφικά μακιγιάζ κατευθείαν από τα runways της σεζόν

Το νυφικό μακιγιάζ είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για να συνθέσουμε το bridal look μας.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη Νίνα Μουσούρη
Νίνα Μουσούρη 19 Ιουν. 21
10 νυφικά μακιγιάζ κατευθείαν από τα runways της σεζόν

Το γαμήλιο μακιγιάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σίγουρα μπορείς να φανταστείς τους λόγους για τους όποιους έχουμε καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. Εκείνη την ημέρα δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση το make-up μας να είναι βαρύ, αλλά ούτε και αδιάφορο. Και αφού λύσουμε αυτό το ζήτημα, προχωράμε στα υπόλοιπα διλήμματα. Δημιουργούμε μόνες μας το bridal μακιγιάζ μας ή προσλαμβάνουμε κάποιον make-up artist; Επιλέγουμε κάτι πιο εκκεντρικό ή προτιμάμε μια πιο κλασική φυσική εμφάνιση; Αυτά είναι μόνο μερικά από το ερωτήματα που σίγουρα προβληματίζουν κάθε νύφη πριν από την τελική επιλογή του μακιγιάζ της.

Ωστόσο, ό,τι και αν επιλέξουμε για εκείνη την ημέρα αυτό που έχει σημασία είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά και να βρούμε το μακιγιάζ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα μας.

Αν σκοπεύεις  να ανέβεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησιάς και ακόμα και τώρα δεν γνωρίζεις τι να επιλέξεις, εμείς για να σου δώσουμε έμπνευση συγκεντρώσαμε όλα τα μακιγιάζ που είδαμε στα μεγαλύτερα shows των κορυφαίων σχεδιαστών, και σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν το δικό σου bridal μακιγιάζ.

Laura Biagiotti

νυφικά μακιγιάζ

Giorgio Armani Privé

Iris Van Herpen

Erdem

Rodarte

Ralph & Russo

Brandon Maxwell

Tom Ford

Chanel

Moschino

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: