4 μυστικά για extra ζουμερά χείλη σε χρόνο dt

Ναι, μπορούμε να αποκτήσουμε juicy χείλη χωρίς να στραφούμε σε κάποια αισθητική επέμβαση.

4 μυστικά για extra ζουμερά χείλη σε χρόνο dt

Το να έχουμε juicy και καλοσχηματισμένα χείλη για τις περισσότερες από εμάς είναι το στοίχημα που προσπαθούμε να κερδίσουμε, καθώς δεν έχουμε όλες από τη γέννηση μας το σχήμα και το μέγεθος των ονείρων μας. Ενώ, λοιπόν, η αισθητική χειρουργική είναι μια λύση, δεν θέλουμε όλες να στραφούμε σε αυτή τη μέθοδο. Τι κάνουμε γι’ αυτό; Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες λύσεις για να αποκτήσουμε το εφέ πιο γεμάτων χειλιών.

Overlining & Contouring

Πολύ δημοφιλής σε πολλά αστέρια όπως στην Jennifer Lopez ή στην Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni, το overlining συνίσταται στο να σχεδιάζουμε ένα περίγραμμα πέρα ​​από το φυσικό σχήμα του στόματός μας χρησιμοποιώντας ένα μολύβι. Σχεδιάζοντας μια γραμμή μακιγιάζ λίγα χιλιοστά πάνω από το περίγραμμα των χειλιών μας, δημιουργούμε αμέσως την ψευδαίσθηση ενός πιο γεμάτου στόματος. Προσέξτε να μην τραβήξετε τη γραμμή πολύ ψηλά και να πέσετε στην παγίδα του πάρα πολύ.

Ένα φωτεινό σημείο στο κέντρο του άνω χείλους

Για την ψευδαίσθηση ενός πιο Juicy αποτελέσματος, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να προσθέσουμε ένα σημείο φωτός στο κέντρο του άνω χείλους μας, στο επίπεδο του τόξου του Έρωτα (γνωστός και ως το “V” στο άνω χείλος). Για αυτό το σκοπό είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουμε ένα highlighter ή ακόμα και μια ιριδίζουσα σκιά ματιών ή ένα μολύβι. Αυτό το άγγιγμα φωτός θα τονίσει το στόμα μας.

Γυαλιστερό φινίρισμα

Για όλα τα λεπτά χείλη, το gloss και άλλα κραγιόν με λαμπερό φινίρισμα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι. Όπως και στην προηγούμενη τεχνική, το φως, που χαρίζει ένα gloss, θα δημιουργήσει ένα εφέ όγκου στο στόμα μας. Extra tip: η εφαρμογή του με ακανόνιστο τρόπο, αφήνοντάς το ελαφρώς να ξεχειλίζει έξω από τα χείλη μας, θα συμβάλει ακόμη περισσότερο σε αυτή την ογκώδη εμφάνιση.

Στόχευσε σε ένα προϊόν που θα αυξήσει τον όγκο στα χείλη

Όλο και περισσότερες μάρκες καλλυντικών έχουν δημιουργήσει τέτοια προϊόντα. Φτιαγμένα με συστατικά που ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία, δημιουργούν έναν ορατό όγκο στα χείλη μας.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: