Αυτά τα χτενίσματα αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ψηλόλιγνη

Και όμως με μια αλλαγή στο haircut μπορούμε να «χαρίσουμε» μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο look μας.

Elle 05 Αυγ. 21
Αυτά τα χτενίσματα αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ψηλόλιγνη
Cover photo: @orionvanessa

Εάν κάνουμε τη σωστή επιλογή στο haircut μας η εικόνα μας δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Ωστόσο, όταν επιλέγουμε ένα κούρεμα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά και το γενικότερο στυλ μας. Μάλιστα, πολλές φορές επιλέγοντας το σωστό κούρεμα μπορούμε να δημιουργήσουμε και κάποια οπτικά εφέ. Συγκεκριμένα, τα κουρέματα που επιτρέπουν στο λαιμό μας να φαίνεται μπορούν να μας χαρίσουν ψηλόλιγνη σιλουέτα. Το γνώριζες αυτό;

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά εμείς θα σου πούμε αμέσως!

χτενίσματα

Photo credit: @ursulolita

Pixie cut

Το Pixie Cut έγινε πολύ γρήγορα ένα εμβληματικό κούρεμα για όσους αγαπούν τα κοντά hair cuts Είναι ιδανικό για να μας κάνει να φαινόμαστε ψηλότερες, καθώς αφήνει το λαιμό ακάλυπτο με μόνο κάποιες μακριές τούφες  «αγκαλιάζουν» το μπροστινό μέρος του προσώπου μας.

A la garcon

Μπορεί η απόφαση να κόψουμε τα μαλλιά μας αγορέ να είναι δύσκολη όμως αυτό το hairstyle είναι το πιο αποτελεσματικό στη δημιουργία ενός πραγματικού οπτικού εφέ.Ο λαιμός μας φαίνεται πολύ καθαρός και μακρύς και αυτό δίνει την ψευδαίσθηση του extra ύψους.

χτενίσματα

Photo credit:@orionvanessa

Μακρύ καρέ 

Ένα μακρύ bob είναι ιδανική λύση για να φαινόμαστε ψηλότερες  χωρίς να χρειαστεί να κόψουμε όλα τα μαλλιά μας.

Shag haircut

Αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν. Μάλιστα για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να καταφέρουμε με το κούρεμα μας να δείχνουμε πιο ψηλές, θα πρέπει οι μακριές αφέλειες να συνοδεύονται και από ένα μακρύ καρέ ή αλλιώς bob haircut. Γιατί ; Όπως συμβαίνει και με τα άλλα χτενίσματα, όσο πιο κοντό είναι, τόσο πιο ψηλές θα δείχνουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: