Αυτό είναι το χτένισμα που θα εκθρονίσει τα κυματιστά μαλλιά

Στην ίδια φιλοσοφία με τα κυματιστά μαλλιά, αυτό το hair trend αναδεικνύει την πιο χαλαρή εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτό είναι το χτένισμα που θα εκθρονίσει τα  κυματιστά μαλλιά

Ένα είναι το χτένισμα που από τη δεκαετία του 2010, ενθουσιάζει όλα τα κορίτσια. Ο λόγος για τα καλοσχηματισμένα κυματιστά μαλλιά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλα τα celebrity girls έχουν ενδώσει στη γοητεία του συγκεκριμένου hair-look. Στην κορυφή της λίστας; H Blake Lively. Η όμορφη ξανθιά με τα mermaid μαλλιά της είναι αναμφίβολα ο μεγαλύτερος πρεσβευτής αυτή της τάσης και έτσι πολύ γρήγορα και άλλα αγαπημένα μας αστέρια- Meghan Markle, Jennifer Lopez- ακολούθησαν το παράδειγμα της. Ωστόσο, μπορεί το άψογο wavy look για πολλά χρόνια να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, όμως, τώρα φαίνεται ότι ένα νέο hair trend έρχεται για να το συναγωνιστεί.

Για να ανακαλύψουμε τις νέες τάσεις το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ρίξουμε μια ματιά στα socila media. Πρώτα στο Instagram για να εντοπίσoυμε τα χτενίσματα της σεζόν και μετά στο Tik Tok για να μάθουμε πώς να τα δημιουργήσουμε. Κάπως έτσι, λοιπόν, τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεχωρίσει ένα νέο hair trend. Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα χτένισμα που υιοθετήθηκε από τη Hailey Bieber κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Coachella, και δεν είναι άλλο από τα πολλά baby braids. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό! Μετά τις μικρές πλεξούδες, τα επιμελώς ατημέλητα mermaid hair αποτελούν την μεγαλύτερη τάση της στιγμής και έχουν εκθρονίσει για τα καλά τα άψογα καθορισμένα wavy hair.

Πως θα πετύχεις το φυσικό mermaid look;

Είτε μας αρέσει είτε όχι, κάθε θεραπεία ομορφιάς που υιοθετεί η Hailey Bieber είναι in. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα (σχεδόν) φυσικά mermaid hair. Ούτε κυματιστό ούτε εντελώς σγουρό, αυτό το χτένισμα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας σίδερο ισιώματος. Πώς θα υιοθετήσουμε το εν λόγω look; Πρώτο βήμα: χωρίζουμε τα μαλλιά μας σε πολλά μέρη. Αφού διαλέξουμε μια μικρή τούφα ξεκινάμε να φτιάχνουμε το φυσικό κυματισμό με τη θερμαντική συσκευή. Συγκεκριμένα, ξεκινάμε κάνοντας μια κίνηση προς τα μέσα, και συνεχίζουμε με μια κίνηση προς τα έξω. Συνεχίζουμε αυτή τη διαδικασία μέχρι το τέλος της άκρης. Το αποτελέσματα; Το τέλειο επιμελώς ατημέλητο hair-look.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: