Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για τις καυτές μέρες της εβδομάδας. Και έχει και την έγκριση της Gigi Hadid!

Αυτό το χτένισμα έχει την έγκριση της Gigi Hadid και είναι ιδανικό για το καλοκαίρι.

ELLE Team 26 Ιουλ. 22
Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για τις καυτές μέρες της εβδομάδας. Και έχει και την έγκριση της Gigi Hadid!

Το καλοκαίρι υπάρχουν και οι μέρες που υδράργυρος χτυπά κόκκινο, όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, για όλες εμάς που έχουμε μακριά μαλλιά, το ερώτημα είναι ένα σε αυτές τις περιπτώσεις: Ποιο είναι το ιδανικό hair-look για να είμαστε super stylish και για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές θερμοκρασίες;

Την έμπνευση μας την έδωσε η Gigi Hadid. Ενώ η Gigi Hadid, βρισκόταν στο Λονδίνο για μια διοργάνωση γνωστού περιοδικού μόδας, υιοθέτησε το απόλυτο χτένισμα για το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, για να ανταπεξέλθει στη ζέστη, ο κομμωτής Sam McKnight επέλεξε να δημιουργήσει για το μοντέλο ένα super stylish updo χτένισμα.

Για να αντιμετωπίσει τη ζέστη με στυλ, η Gigi Hadid ορκίζεται σε αυτό το χτένισμα και το ίδιο κάνουμε και εμείς.
Photo credit:@gigihadid

Τα ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά της τραβήχτηκαν προς τα πίσω για να δημιουργηθεί ένας ογκώδης κότσος στο πάνω μέρος του κεφαλιού της, ενώ την διαφορά έκαναν οι δύο τούφες μπροστά που πλαισιώνουν το πρόσωπο της για να της χαρίσουν ένα πολύ casual-chic look.

Για να δημιουργήσουμε αυτό το χτένισμα, ξεκινάμε απομονώνοντας τα μπροστινά σκέλη με δύο τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας ανάποδα για όγκο και ύστερα τα στρίβουμε σε έναν χαλαρό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού μας για τα πιάσουμε σε ένα bun. Ολοκληρώνουμε το hair-look μας, αφήνοντας τις μπροστινές τούφες ελεύθερες και περνώντας τις ελαφρώς με μια πρέσα για super straight αποτέλεσμα.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: