Έχεις αμυγδαλωτά ματιά: 4 make-up tips για να τα αναδείξεις

Τα αμυγδαλωτά μάτια είναι εντυπωσιακά από μόνα τους, ωστόσο ακολουθώντας και τα κατάλληλα tips στο μακιγιάζ, μπορούμε να κάνουμε το eye look μας άκρως σαγηνευτικό.

Elle 24 Οκτ. 21
Έχεις αμυγδαλωτά ματιά: 4 make-up tips για να τα αναδείξεις

Το μακιγιάζ έχει την ιδιαίτερη δύναμη να ενισχύει τη φυσική μας ομορφιά. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, όλες μας χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα make-up tips προκειμένου να αναδείξουμε τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά.

Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς σήμερα αποφασίσαμε να αναζητήσουμε τα tips στο μακιγιάζ που θα αναδείξουν τα αμυγδαλωτά μάτια, καθώς όσες από εμάς έχουμε αυτό το σχήμα μπορούμε να δημιουργήσουμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά eye looks.

Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμα μολύβια στα κάτω βλέφαρα

Για να χαρίσετε διάσταση στο σχήμα των ματιών σας, οι make-up artists προτείνουν να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο eyeliner στα πάνω βλέφαρά σας και πιο ανοιχτό χρώμα στα κάτω βλέφαρα. Αυτή είναι μια λεπτή αλλαγή που θα τονίσει το χρώμα των ματιών σας.

Πείτε «ναι» στο cat eye μακιγιάζ

Το cat-eye look δείχνει εξαιρετικό στα αμυγδαλωτά μάτια. Τα μολύβια, τα υγρά eyeliner και οι σκιές είναι όλα εξαιρετικές επιλογές για να δημιουργήσετε ένα cat eye.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Ανοιχτόχρωμες σκιές

Ένα άλλο κόλπο για να αναδείξετε τα μάτια σε σχήμα αμυγδάλου είναι να προσθέσετε μια πιο ανοιχτή σκιά στο κέντρο του κινητού σας βλέφαρου ακριβώς πάνω από την κόρη του ματιού. Δοκιμάστε να αναμίξετε μερικές πιο ανοιχτές αποχρώσεις από μια ουδέτερη παλέτα σκιών για να δημιουργήσετε το ακριβές χρώμα που ψάχνετε αν δεν το έχετε στη συλλογή σας.

Εφαρμόστε σκιά και στο κάτω κινητό βλέφαρο

Η προσθήκη σκιάς και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων θα τονίσει αμέσως το σχήμα των ματιών σας. Η τεχνική της για το αμυγδαλωτό σχήμα είναι να προσθέσετε σκιά ματιών στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με περισσότερη υπερβολή στις εξωτερικές γωνίες του ματιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: