Follow us

Search

Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου τότε ρίξε μια ματιά εδώ

Η επετειακή συλλογή #140changemakers της Wella Professionals θα σου δώσει ιδέες για να τολμήσεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά σου. Πρόκειται για 140 υπέροχα λουκ που δημιούργησαν επαγγελματίες κομμωτές στα πλαίσια της 140ής επετείου του brand γιορτάζοντας το χρώμα, την κοινότητα και τον εξελισσόμενο κλάδο της κομμωτικής σκηνής.

Η Wella Professionals, παγκόσμιος ηγέτης για πολλά χρόνια σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό χρώμα, γιορτάζει 140 χρόνια παρουσίας και αποκαλύπτει μία συλλογή που δημιουργήθηκε από κομμωτές που φέρνουν την αλλαγή σε όλο τον κόσμο. Η κοινότητα των κομμωτών ήταν πάντα η καρδιά της Wella Professionals και προκειμένου να σηματοδοτηθεί αυτή η σημαντική στιγμή, οι κομμωτές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην πιο όμορφη γιορτή που έχει γίνει ποτέ στον κλάδο της κομμωτικής σκηνής.

View this post on Instagram

Ένα υπέροχο #BlondeBabylights look από τους @valonzhaircutters αναδεικνύεται χωρίς κόπο και styling, με ένα απλό αξεσουάρ! #AskForWella #MakeChange . #WellaLove #WellaHair #WellaColor #wella #hairinspiration #haircolor #hairpainting #hairlove #hairtrends #hotd #hairoftheday #instahair #hairstylist #blondebabylights #babylights

A post shared by Wella Professionals GR (@wellahair.gr) on

Η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στο μάντρα του brand, Make Change (φέρνω την αλλαγή), που είναι κάτι παραπάνω από τις υπέροχες αλλαγές χρώματος που πραγματοποιούνται κάθε μέρα από την κοινότητα των κομμωτών. Το μάντρα Make Change εξυμνεί την ικανότητα της κοινότητας να εμπνέει αισιοδοξία και δηλώνει πως η αλλαγή ξεκινά στο κομμωτήριο αλλά αφορά κάτι παραπάνω από την καρέκλα του κομμωτηρίου. Η εκτενής και δυναμική κοινότητα κομμωτών της Wella Professionals φέρνει την αλλαγή κάθε μέρα και αυτή η συλλογή επευφημεί τις δημιουργίες τους και τις αλλαγές που φέρνουν στον κλάδο της κομμωτικής σκηνής.

View this post on Instagram

✨ #140changemakers – ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ✨ Είμαστε γεμάτοι περηφάνια για αυτούς τους μοναδικούς ανθρώπους που συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας εντυπωσιάζουν. Προσπαθούν συνεχώς όχι μόνο για να είναι οι πελάτισσές του ικανοποιημένες αλλά και για να διαμορφώσουν την κομμωτική σκηνή. #AskForWella #MakeChange . @aki_nicole @andreapecora @ninanears @marinazuravliova @colorist_zoidze @mayu333 @angietriana.hair @hanna_haircolor @bellomo_parrucchieri . #WellaLove #WellaHair #WellaColor #WellaEducation #WellaFormula #WellaFormulas #wella #hairinspiration #haircolor #hairpainting #hairlove #hairtalk #hairtrends #hotd #hairoftheday #instahair #hairstylist #anniversary

A post shared by Wella Professionals GR (@wellahair.gr) on

Τον Οκτώβριο του 2019 ξεκίνησε η γιορτή των #140changemakers, μία γιορτή που παρουσιάζει στο Instagram τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες στο χρώμα μαλλιών από τους colorists της Wella Professionals, κυρίως χρησιμοποιώντας την εμβληματική βαφή Koleston Perfect με ME+, που αγαπούν τόσο οι επαγγελματίες κομμωτές, όσο και οι πελάτες τους.

View this post on Instagram

🌟 Η επετειακή συλλογή #140changemakers, μας ταξιδεύει σε ποικίλες αποχρώσεις και τόνους, σε τολμηρά χρώματα και ιδέες για να εμπνεύσει την αλλαγή! 👌 140 years of Wella, 140 years of making change 💞 #AskForWella #MakeChange . Την επόμενη φορά που κάποιος πελάτης σας ζητήσει ένα mermaid look, πάρτε μερικές ιδέες από αυτές τις παστέλ συνθέσεις! 👏 @jar.roxana @linn_alexandria_hairstylist @risel_samon @colestevenssalon @laurentiubostan @red.rootz @nellahairartistry @piroskalucaci . #WellaLove #WellaHair #WellaColor #WellaEducation #WellaFormula #WellaFormulas #wella #hairinspiration #haircolor #hairpainting #hairlove #hairtalk #hairtrends #hotd #hairoftheday #instahair #hairstylist #anniversary

A post shared by Wella Professionals GR (@wellahair.gr) on

Η καμπάνια #140changemakers συγκέντρωσε πάνω από 8,000 συμμετοχές από 23 χώρες με το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει περίπου το 50% των posts. Η καμπάνια αφορούσε κυρίως γυναίκες, όσον αφορά το 76% των συμμετοχών. Οι ξανθές δημιουργίες ήταν οι πιο δημοφιλείς, αγγίζοντας το 70% των συμμετοχών, ακολουθούσαν οι κόκκινες στο 13% και μετά ένα εύρος χρωμάτων συμπεριλαμβανομένων των μελαχρινών, ροζ, παστέλ, μoβ, γκρι και μεταλλικών. Συνολικά, η καμπάνια #140changemakers κατάφερε να προσελκύσει 10 εκατομμύρια υποψήφιους παγκοσμίως.

View this post on Instagram

Η επετειακή συλλογή #140changemakers γιορτάζει αυτούς που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά. Το ταλέντο τους υπερβαίνει τη χρωματική υπεροχή και ευχαριστούμε κάθε changemaker που συνεισέφερε για τα 140 χρόνιαWella, 140 χρόνια που φέρνουν την αλλαγή. ✨ 👏 #AskForWella #MakeChange . @shannonrha @hair__lust @lotufo @jeongchen @twelvesixhairsalon @veerajbeauty @iliyazaytcev @bravincreative @thomasfrearhair . #WellaLove #WellaHair #WellaColor #WellaEducation #WellaFormula #WellaFormulas #wella #hairinspiration #haircolor #hairpainting #hairlove #hairtalk #hairtrends #hotd #hairoftheday #instahair #hairstylist #anniversary

A post shared by Wella Professionals GR (@wellahair.gr) on

“Η βαφή Koleston Perfect με ME+ είναι μοναδική και ιδιαίτερη για μία γενιά που δείχνει υπέρμετρο ενδιαφέρον για οτιδήποτε χρησιμοποιεί (στο σώμα και τα μαλλιά) και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να δείξουν ακόμα περισσότερο τον επαγγελματισμό τους, ανεξάρτητα από το επίπεδο κατάρτισής τους. Η εφαρμογή είναι εύκολη από τη ρίζα ως τις άκρες, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο χρώμα,” λέει ο Rossano Ferretti, Gloabal Ambassador της Wella Professionals.

Δείτε περισσότερα στο @wellahair.gr

 

MORE FROM

Μαλλιά