Follow us

Search

Angel Nova: Tο νέο άρωμα του οίκου Mugler

Μένει αξέχαστο όπως μια τολμηρή γυναίκα που αγαπά την περιπέτεια.

Angel Nova: Tο νέο άρωμα του οίκου Mugler

Το Angel Nova είναι το νέο αστέρι της αρωματικής οικογένειας του οίκου Mugler, αφιερωμένο στις τολμηρές γυναίκες που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό Eau de Parfum που δημιουργήθηκε από απολαυστικές φρουτώδεις νότες τριαντάφυλλου και έντονου ξύλου.

MUGLER

Αυτό το σαγηνευτικό άρωμα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα καθενός από τους τρεις αρωματοποιούς που το δημιούργησαν: εμπλουτισμένο με το πάθος της Sonia Constant, η οποία κατάφερε να συνθέσει ένα νέο τριαντάφυλλο, εμπνευσμένο από το όραμα της Louise Turner για τη θηλυκότητα, το οποίο του δίνει ένα μοναδικό συναίσθημα, και ενισχυμένο με την ηλεκτρική ενέργεια που δημιούργησε ο Quentin Bisch.
«Το Angel Nova είναι μια σιδερένια γροθιά μέσα σε βελούδινο γάντι. Δεν είναι ένα απλό τριαντάφυλλο, είναι ένα πολυτελές τριαντάφυλλο.», λέει η Sonia Constant για το νέο άρωμα. Ενώ ο Quentin Bisch αναφέρει: «Είναι ένα άρωμα που σας αναζητά. Η μεθυστική νότα έπρεπε να είναι κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάτε, γι’ αυτό και φυσικά σκεφτήκαμε το σμέουρο.» και συμπληρώνει η Louise Turner: «Το Akigalawood δεν μπορεί να κρυφτεί. Είναι ένα αρκετά πληθωρικό συστατικό».

View this post on Instagram

"Angel Nova reinforces women’s ability to dream, follow their dreams and turn them into reality", Christophe de Lataillade, Mugler Artistic Director @tonigarrn #MuglerAngelNova #BelieveInDreams #AngelEffect

A post shared by MUGLER (@muglerofficial) on

Το εξαιρετικά φυσικό τριαντάφυλλο του οίκου Mugler αποτελεί καρπό μιας τεχνικής διπλής εκχύλισης που συνδυάζει την κλασική απόσταξη με βιοτεχνολογία.
Τα τριαντάφυλλα Δαμασκού που επιλέγονται σχολαστικά για το Angel Nova υποβάλλονται σε μια πρώτη απόσταξη: από αυτή την κλασική διαδικασία δημιουργούνται φυσικά υπολείμματα, τα οποία ο οίκος Mugler έχει δεσμευτεί να ανακυκλώνει, ακολουθώντας μια προσέγγιση πιο φιλική προς το περιβάλλον
Απαλλαγμένα από το άρωμά τους, τα ροδοπέταλα μένουν μόνο με το χρώμα τους. Ακολουθεί μια δεύτερη εκχύλιση που πραγματοποιείται με μια καινοτόμο μέθοδο βιοτεχνολογίας, κι έτσι αποκαλύπτεται ένα νέο άρωμα.
Η εκ νέου χρήση των ροδοπέταλων που έχουν ήδη υποβληθεί σε απόσταξη, αποτρέπει την πρόωρη καταστροφή των ροδοπέταλων και εφαρμόζεται για
πρώτη φορά στην αρωματοποιία. Έτσι δεν εξοικονομούνται μόνο οι πόροι του φυσικού φυτού (ένα άνθος δύο εκχυλίσματα), αλλά δημιουργείται επίσης ένα αποκλειστικό προϊόν που έχει τουλάχιστον την ίδια ποιότητα και λαμβάνεται από τα κατάλοιπα μιας άλλης παραγωγής με μια ενζυματική διαδικασία κι όχι με απλή συγκομιδή.

View this post on Instagram

Beyond excited about this! @muglerofficial I LOVED being apart of this process, HUGE thank you to the incredible crew involved- from the creatives, to agencies and especially the Mugler family✨Lots of love to ALL of you from Berlin 🤍 🎥 @nurcasadevall @julien_vallon #muglerangelnova

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) on

Συμβαδίζοντας απόλυτα με την εποχή της, η Toni Garrn ενσαρκώνει μια ηρωίδα που αναδημιουργεί την πραγματικότητα με την αχαλίνωτη φαντασία της.
Η γερμανίδα ηθοποιός και μοντέλο ενσαρκώνει τέλεια το όνειρο του Angel Nova: εκθαμβωτική, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ισχυρή και κυρίαρχος της μοίρας της, η Garrn προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να βοηθά άλλες νέες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Το 2016, ίδρυσε το Toni Garrn Foundation μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα και την ενσωμάτωση νεαρών κοριτσιών στην υποσαχάρια Αφρική, προσφέροντάς τους υποτροφίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.
«Θέλω να πω σε όλους να πιστεύουν στα όνειρά τους. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Τα πάντα είναι δυνατά. Αυτό λέω στα νεαρά κορίτσια στην Αφρική», Toni Garrn

MORE FROM

Αρώματα