Το απόλυτο beauty hack για να χαρίσουμε extra όγκο και μάκρος στις βλεφαρίδες μας

Με αυτό το beauty hack θα καταφέρεις να αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Το απόλυτο beauty hack για να χαρίσουμε extra όγκο και μάκρος στις βλεφαρίδες μας
Cover photo:@maralafontan

Η εφαρμογή της μάσκαρας είναι ένα από τα βασικά steps στο μακιγιάζ μας, Μάλιστα, καθώς την χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι μπορούμε να προσθέσουμε αυτό το στοιχείο στα beauty looks μας ακόμα και με κλειστά μάτια.

Ωστόσο, όταν ανακαλύπτουμε νέα hacks τα δεδομένα αλλάζουν. Κάπως έτσι, λοιπόν, αυτό ακριβώς έγινε και τώρα. Μέσα από ένα βίντεο στο Tik-Tok αναθεωρήσαμε την μέχρι τώρα τεχνική μας για την εφαρμογή της μάσκαρα.

Συγκεκριμένα, μέσα από το account της @makeupbylx μάθαμε το απόλυτο hack που θα κάνει τις βλεφαρίδες μας να φαίνονται πιο μακριές και ακούει στο όνομα «Zick- Zack».

Τι ακριβώς είναι η μέθοδος «Zick-Zack»;

Η @Makeupbylx ορκίζεται στη «Zick-Zack»εφαρμογή για την μάσκαρά της. Πως γίνεται ακριβώς; Κρατάμε το δέρμα μας τεντωμένο στην εξωτερική γωνία των ματιών μας και έχουμε το πινέλο της μάσκαρας κάθετα. Στη συνέχεια κάνουμε ζιγκ-ζαγκ κινήσεις με τη βούρτσα από τη μία πλευρά των βλεφαρίδων προς την άλλη προκειμένου να καλύψουμε κάθε σημείο των βλεφαρίδων μας.

Ύστερα, μπορούμε να επιστρέψουμε στον παλιό και παραδοσιακό τρόπο και να χτενίσουμε τις βλεφαρίδες -προς τα πάνω από τη ρίζα μέχρι την άκρη- με το πινέλο από τη μάσκαρα. Αυτή η τεχνική θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε σημαντικά τον όγκο και το μήκος των βλεφαρίδων μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 75.000 likes.

Αυτό που μας κάνει να αγαπάμε το συγκεκριμένο hack είναι ότι δεν χρειαζόμαστε περισσότερα προϊόντα ή extra χρόνο για να δημιουργήσουμε σαγηνευτικό βλέμμα.

Δες το βίντεο για να κάνεις και εσύ την Zick-Zack τεχνική:

@makeupbylxnaMascara Hack ✨ ##makeuphack ##mascarahsck ##lashsensational♬ love nwantiti (feat. Dj Yo! & AX’EL) [Remix] – CKay

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: