Brazilian Butt Lift: H μη χειρουργική θεραπεία για τέλειους, σφριγηλούς γλουτούς

Μάθαμε τα πάντα για τη πρωτοποριακή θεραπεία Brazilian Butt Lift, που εφαρμόζεται από τον Dr. Μπουκουβάλα, και στοχεύει στη σύσφιξη, ανόρθωση και τελειοποίηση του σχήματος των γλουτών.

ELLE Team 10 Ιουν. 22
Brazilian Butt Lift: H μη χειρουργική θεραπεία για τέλειους, σφριγηλούς γλουτούς

Με την άφιξη του καλοκαιριού παραδοσιακά οι περισσότερες από εμάς βρισκόμαστε αντιμέτωπες με τις ίδιες ανησυχίες: Πως μπορούμε να βελτιώσουμε εύκολα και γρήγορα τη σιλουέτας μας και πως θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της Jlo για να φορέσουμε τα μαγιό μας και να νιώθουμε αυτοπεποίθηση, δίχως να στραφούμε σε κάποια χειρουργική επέμβαση;

Αυτά σίγουρα είναι μόνο κάποια από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που παραδοσιακά προβληματίζουν τις περισσότερες από εμάς κάθε καλοκαίρι. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς κάναμε την καθιερωμένη beauty έρευνά μας και βρήκαμε το μυστικό για να πετύχουμε την πολυπόθητη σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών. Ο λόγος για το Brazilian Butt Lift, μια τεχνική για την οποία αποφασίσαμε να σου μιλήσουμε σήμερα.

Brazilian Butt Lift

Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση που πραγματοποιείται στο ιατρείο σε όσες από εμάς έχουμε έλλειψη όγκου και πρόβλημα χαλάρωσης, αλλά δεν επιθυμούμε να υποβληθούμε σε κάποια χειρουργική επέμβαση. Τα αποτελέσματα; Σύσφιξη, ανόρθωση και τελειοποίηση στο σχήμα των γλουτών μας άμεσα και αναίμακτα με τρεις διαφορετικές τεχνικές. Ακούγεται υπέροχο και ίσως σκέφτεσαι και εσύ, το πότε θα κλείσεις το δικό σου ραντεβού, για να καταλήξετε μαζί με τον γιατρό, στη μέθοδο που θα ακολουθήσετε.

Αυξητική γλουτών με λίπος: Όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε

Ο Dr. Μπουκουβάλας είναι από τους πρώτους Πλαστικούς Χειρουργούς που εφάρμοσαν στην Ελλάδα την τεχνική του Brazilian Butt Lift, γνωστή και ως θεραπεία “BBL”. Πρόκειται για μια διαδικασία μεταφοράς λίπους, από το ίδιο το άτομο, που στοχεύει στην αύξηση και τη βελτίωση του μεγέθους του γλουτού με λιπομεταφορά.

Brazilian Butt Lift

Το λίπος είναι ένα υλικό απόλυτα ασφαλές καθώς λαμβάνεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Συγκεκριμένα λαμβάνεται με ατραυματικές κάνουλες από την περιοχή της κοιλιάς και το έσω μέρος των μηρών. Στη συνέχεια πραγματοποιείται ειδική επεξεργασία του λίπους και εγχείεται στους γλουτούς. Αυτό δίνει σε όλα τα σημεία κλειδιά, μεγαλύτερο όγκο, ιδανικό σχήμα και διάρκεια. Όσον αφορά τη ποσότητα εξαρτάται από την επιθυμία του εκάστοτε ατόμου, ενώ ο βαθμός της αύξησης σχετίζεται με τη δυνατότητα διάτασης που έχει το δέρμα της περιοχής.

Το πλεονέκτημα της αυξητικής γλουτών με λίπος είναι ότι γίνονται δύο επεμβάσεις ταυτόχρονα. Τι εννοούμε; Παράλληλα με την αυξητική των γλουτών με λίπος αφαιρείται και ανεπιθύμητο λίπος από άλλα επίμαχα σημεία. Κάπως έτσι επιλέγοντας αυτή την αναίμακτη τεχνική τα οφέλη είναι διπλά για όσες την επιλέξουν.

Με ένα κλικ στο σύνδεσμο μπορείς να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για Brazilian Butt Lift: Brazilian Butt Lift-elle – Πλαστικός Χειρουργός | Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Brazilian Butt Lift

Μη χειρουργική ανόρθωση γλουτών: Οι πρωτοποριακές τεχνικές για να εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δυο ακόμα ενναλακτικές, που στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα, αποτελούν οι καινούριες ενέσιμες θεραπείες σώματος οι οποίες αξιοποιούν το υαλουρονικό οξύ και το πολυγαλακτικό οξύ, δύο υλικά που έχουν αποδειχθεί super αποτελεσματικά για το πρόσωπο. Έτσι, χρησιμοποιούνται και στους γλουτούς για να προσφέρουν καλύτερο σχήμα, ανόρθωση και όγκο.

Πολυγαλακτικό οξύ για ανόρθωση και αναδιαμόρφωση στο σχήμα των γλουτών

Αποκαθιστά το σχήμα και το περίγραμμα μέσα από την παραγωγή του δικού μας, φυσικού κολλαγόνου που προκαλεί το υλικό. Το προϊόν είναι απολύτως βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο. Διεγείρει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό μας για να παράγει δικό του κολλαγόνο. Μόλις το εισάγουμε με μια μικρή βελόνα σε συγκεκριμένα σημεία στους γλουτούς, το πολυγαλακτικό οξύ σταδιακά διασπάται σε C02 και νερό, με τρόπο απόλυτα βιοσυμβατό και ασφαλές για τον οργανισμό. Εισχωρεί στο χόριο του δέρματος σε περιοχές όπου έχει χαθεί λίπος και όγκος. Συγκεκριμένα, προσφέρει στους γλουτούς βαθμιαία βελτίωση σχήματος και ανόρθωση, ενώ παράλληλα μειώνει την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, είναι απόλυτος φυσικό και διαρκεί σχεδόν 2 χρόνια.

Brazilian Butt Lift

Υαλουρονικό Οξύ για άυξηση και όγκο

Η ανόρθωση και αυξητική γλουτών γίνεται πλέον αναίμακτα, μη χειρουργικά και με υαλουρονικό οξύ, ένα συστατικό που υπάρχει επίσης φυσικά στο σώμα μας. Πως γίνεται; Με το ειδικά σχεδιασμένο υαλουρονικό οξύ για αύξηση γλουτών, εξασφαλίζουμε ανόρθωση και διόρθωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, δηλαδή της κυτταρίτιδας, που ναι, οι περισσότερες από εμάς ερχόμαστε αντιμέτωπες μαζί της.

Η αυξητική και ανόρθωση γλουτών με υαλουρονικό οξύ γίνεται με τοπική αναισθησία. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι σύντομος, αλλά απαιτείται για λίγες μέρες αποχή από τη γυμναστική, το μασάζ ή την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. σάουνα, έκθεση στον ήλιο).

Μετά την θεραπεία, σταδιακά η εικόνα των γλουτών, φαίνεται καλύτερη χάρη στα υδρόφιλα συστατικά του μορίου, ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια που φτάνει έως και τα 2 χρόνια.

Brazilian Butt Lift

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για τη θεραπεία Brazilian Butt Lift επισκέψου την σελίδα : drboukouvalas.gr

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: