Αυτό είναι το cat eye μακιγιάζ που θα ορίσει το καλοκαίρι μας

To cat eye μακιγιάζ έχει την δυνατότητα να απογειώσει όλα τα beauty looks μας. Κάπως έτσι, τώρα που διανύουμε τους πιο φωτεινούς και ζεστούς μήνες του χρόνου, εμείς νιώσαμε την ανάγκη να δώσουμε μια πιο παιχνιδιάρική και bold διάθεση σε αυτό.

Elle 12 Μαΐ. 21
Αυτό είναι το cat eye μακιγιάζ που θα ορίσει το καλοκαίρι μας

Για αυτή τη σεζόν όλες γνωρίζουμε ότι το έντονο μακιγιάζ στα μάτια είναι must.Οι λόγοι είναι ευνόητοι φυσικά. Η έλευση του Covid-19 έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας και κάπως έτσι έθεσε και νέους κανόνες ακόμα και στον τομέα του beauty.

Όλες γνωρίζουμε ότι η αναγκαστική χρήση της προστατευτικές μάσκας αφήνει εκτεθειμένο μόνο το σημείο των ματιών μας και έτσι εμείς καλούμαστε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή την περιοχή του προσώπου. Πως θα γίνει αυτό; Έντονες σκιές, eyeliners, μολύβια και φυσικά το γνωστό σε όλες μας cat eye look αποτελούν τους βασικούς πρωταγωνιστές. Και σε περίπτωση που σου φαίνονται κάπως συνηθισμένα όλα αυτά και θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και super stylish, εμείς είμαστε εδώ. Βρήκαμε τον τρόπο για να δημιουργήσουμε το πιο χρωματιστό και εντυπωσιακό cat eye για το καλοκαίρι.

Πως θα πετύχουμε αυτό το εκκεντρικό μακιγιάζ ματιών; Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια υγρή σκιά στην απόχρωση της επιλογής μας και όλα είναι έτοιμα. Όσο πιο φωτεινό και έντονο είναι το χρώμα, τόσο το καλύτερο.

https://www.instagram.com/p/CNu5JwNnpb_/

Ξεκινάμε ζωγραφίζοντας μια γραμμή στο κινητό μας βλέφαρο, φροντίζοντας να είναι κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Μετά από αυτό, τραβάμε μια γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω έως ότου να φτάσουμε πιο κοντά στο οστό των φρυδιών.

Το πώς σχεδιάζουμε αυτό το φτερωτό μέρος εξαρτάται πλήρως από εμάς. Ένα έξυπνο tip είναι να ακολουθήσουμε τη γωνία της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων μας. Στην συνέχεια αρχίζουμε να γεμίζουμε από το σημείο που τελειώνει η φτερωτή γραμμή και τραβάμε το χέρι μας προς τα μέσα μέχρι να φτάσουμε στο εσωτερικό σημείο του ματιού και να βεβαιωθούμε ότι έχουμε γεμίσει όλα τα κενά.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούμε να στρώσουμε και διαφορετικές αποχρώσεις υγρών σκιών ή να προσθέσουμε μερικές γραφικές λεπτομέρειες με ένα υγρό eyeliner υψηλής αντίθεσης.

cat eye

Tο δικό μας μυστικό για να απλώσουμε πιο εύκολα τις υγρές σκιές είναι να χρησιμοποιούμε πάντα ένα αφράτο πινέλο που μας επιτρέπει να αναμιγνύουμε τις σκιές και να εφαρμόζουμε ταυτόχρονα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: