Δοκιμάζουμε 3 κλασικά beauty tutorials, τώρα που είναι σουκου και έχουμε χρόνο

Λίγη υπομονή, αρκετή εξάσκηση και οι κατάλληλες συμβουλές από τις καλύτερες του είδους σε χωρίζουν από τα να γίνεις και εσύ μάστερ των πιο κλασικών beauty look που γοητεύουν.

ELLE Team 06 Νοε. 21
Δοκιμάζουμε 3 κλασικά beauty tutorials, τώρα που είναι σουκου και έχουμε χρόνο

Κάθε φορά που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο στο μακιγιάζ σου πρώτη σου σκέψη για έμπνευση και τεχνικές είναι το YouTube όπου η beauty κοινότητα γνωρίζει τεράστια επιτυχία και μετρά εκατοντάδες content creators με μοναδικές ιδέες. Δεκάδες φορές έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες των επαγγελματιών ώστε κλασικά look να σου φαίνονται παιχνιδάκι με την κατάλληλη εξάσκηση. Και κάθε φορά κάτι άλλο βρίσκεται να σου αποσπάσει την προσοχή και οι προσπάθειες αναβάλλονται για ακόμη μια φορά.

Τώρα όμως δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην καταπιαστείς με κάτι δημιουργικό που θα σου επιτρέψει να μάθεις κάτι νέο και να σηκωθείς για λίγο από τον καναπέ και την τηλεόραση. Εμείς σου βρήκαμε τα καλύτερα beauty tutorial για να αποκτήσεις ικανότητες επαγγελματία make up artist όσο καιρό αποφεύγεις βόλτες, εξόδους και ψώνια για το κοινό καλό.

Το αψεγάδιαστο cat eye 

Το ιδανικό beauty look για κάθε μέρα 

Ένα glam look για ιδιαίτερες περιστάσεις 

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: