Dot: Το νέο άρωμα του Marc Jacobs

Μετά τα Daisy και Lola, ο ανατρεπτικός σχεδιαστής έρχεται αυτό το καλοκαίρι να ταράξει τα νερά με μια αναπάντεχη αρωματική δημιουργία.

Elle 13 Απρ. 12
Dot: Το νέο άρωμα του Marc Jacobs

Τον Αύγουστο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καινούριο άρωμα του οίκου Marc Jacobs με το όνομα Dot. Οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευασίας που κυκλοφόρησαν μας προιδεάζουν για μια νεανική, φλόραλ δημιουργία. Ο Μαρκ Τζέικομπς έκανε και πάλι τη διαφορά παρουσιάζοντας ένα μπουκάλι-πασχαλίτσα με μικρές πεταλούδες πάνω της, σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου. Δροσερές νότες φρούτων και λουλουδιών, σε συνδυασμό με μόσχο και νερό καρύδας, συνθέτουν ένα άκρως καλοκαιρινό άρωμα. Από την περιγραφή και μόνο καταλαβαίνουμε πως το Dot θα είναι τόσο ξεχωριστό όσο και οι δύο προηγούμενες δημιουργίες του οίκου, αλλά με μια περισσότερο εξωτική πινελιά. Όσο για το όνομά του; Ο Τζέικομπς αποκαλύπτει πως οι βούλες είναι ένα από τα αγαπημένα του μοτίβα, το οποίο πάντοτε θα εμφανίζεται στα σχέδιά του.

Info
Το Dot πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στην Αμερική και τον Αύγουστο σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, σε συσκευασίες των 30, 50 και 100 ml.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT