Ελαφίσιο βλέμμα: Το μυστικό για να το αποκτήσεις σε χρόνο dt

Ακολουθώντας αυτή τη pro συμβουλή θα καταφέρεις να αποκτήσεις σαγηνευτικό, ελαφίσιο βλέμμα.

ELLE Team 02 Ιουλ. 22
Ελαφίσιο βλέμμα: Το μυστικό για να το αποκτήσεις σε χρόνο dt

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν πολλές συμβουλές για την εφαρμογή της mascara. Από την κλασική κίνηση ζιγκ-ζαγκ μέχρι την αγαπημένη τεχνική της Selena Gomez, που έχουμε αναφέρει, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο μπορεί να τονίσει τις βλεφαρίδες της για να αποκτήσει σαγηνευτικό βλέμμα μέσα σε χρόνο dt. Ωστόσο, δεν είχαμε ακούσει ποτέ τίποτα για τον κανόνα των «3 δευτερολέπτων».

Όπως εξηγεί ο Paco Morales, makeup artist για την ομάδα Too Faced, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό περιοδικό μόδας , για να αποκτήσουμε πιο μακριές βλεφαρίδες που δίνουν την εντύπωση ότι έχουμε ψεύτικες βλεφαρίδες, πρέπει να ακολουθήσουμε μια αρκετά απλή διαδικασία.

Το hack στην εφαρμογή της mascara για ελαφίσιο βλέμμα

Τοποθετήστε το βουρτσάκι εμποτισμένο με mascara στο πάνω και κάτω μέρος των άνω βλεφαρίδων έτσι ώστε να επικαλυφθούν και στις δύο πλευρές. Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα για να δώσετε χρόνο στη φόρμουλα να μουλιάσει τις βλεφαρίδες και στη συνέχεια τυλίξτε τις με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ. Για να αποκτήσετε μακριές, πυκνές, ογκώδεις βλεφαρίδες χωρίς σβώλους, φροντίστε να ξεκινήσετε την εφαρμογή από τη ρίζα των βλεφαρίδων. Αν λάβουμε υπόψη τα όσα λέει ο makeup artist του brand που δημιουργεί τη mascara με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες – τη θρυλική Better Than Sex –, θα φαινόταν λογικό να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τη συμβουλή του.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: