ELLE TV: Η Λετίσια Κάστα στη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Γαλλίδα ηθοποιός, ως πρέσβειρα του αρώματος Pour Femme του διάσημου ιταλικού οίκου, ερωτεύεται παράφορα στα σοκάκια ενός χωριού του ιταλικού νότου.  

Elle 12 Σεπ. 12
ELLE TV: Η Λετίσια Κάστα στη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές που έχουν γυριστεί στο γραφικό μεσαιωνικό χωριό Ερείκη της Σικελίας. Σε αυτές εμφανίζεται  η πανέμορφη Λετίσια Κάστα, ντυμένη με ένα δαντελένιο μαύρο φόρεμα Dolce & Gabbana, ως μια ερωτευμένη γυναίκα που εγκαταλείπει μια οικογενειακή συγκέντρωση-ένα γάμο- για χάρη ενός γοητευτικού άντρα. Κι όλα αυτά υπό τους ήχους του Citta Vuota της Ιταλίδας τραγουδίστριας Μίνα. 

«Η Λετίσια αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης για εμάς χάρη στη σεξουαλικότητα και τη φυσική ομορφιά της. Είναι η καταλληλότερη για να γίνει το σύμβολο της σημερινής γυναίκας στην οποία απευθύνεται ο οίκος Dolce & Gabbana» δηλώνουν οι δημιουργοί και προσθέτουν: «Την επιλέξαμε για το απαράμιλλο στυλ, την αθωότητα και τη θηλυκότητά της».

Τη σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει ο Μάριο Τεστίνο. Όσον αφορά το άρωμα, ξεχωρίζουν οι νότες από βατόμουρο, άνθη πορτοκαλιάς, βανίλια και ηλιοτρόπιο, που συνθέτουν ένα μοναδικό αναζωογονητικό ελιξίριο.

 

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: