Αυτή η ενυδατική κρέμα σώματος πωλείται κάθε δευτερόλεπτο

Αυτή η ενυδατική κρέμα σώματος έχει γίνει viral.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη Νίνα Μουσούρη
Νίνα Μουσούρη 13 Μαΐ. 22
Αυτή η ενυδατική κρέμα σώματος πωλείται κάθε δευτερόλεπτο

Η ενυδάτωση του σώματός μας πρέπει να είναι καθημερινό μέλημα για όλες μας κάθε εποχή του χρόνου. Γιατί το τονίζουμε αυτό; Πολλές γυναίκες εντάσσουν το συγκεκριμένο βήμα στο skincare τους μόνο όταν βρίσκονται λίγο καιρό πριν την έλευση του καλοκαιριού. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν έχουν χρόνο, είτε γιατί δεν έχουν βρει την ιδανική ενυδατική κρέμα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ενυδατική που, σύμφωνα με το διαδίκτυο, έχει κερδίσει ομόφωνα την αγάπη των καταναλωτών και ιδιαίτερα των Βορειοαμερικανών δερματολόγων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ενυδατική κρέμα CeraVe για ξηρές επιδερμίδες, η οποία αποτελεί πραγματικό best seller και αυτή τη στιγμή πωλείται κάθε δευτερόλεπτο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πώς, όμως, εξηγείται η τόση μεγάλη επιτυχία;

Ενυδατική κρέμα CeraVe: Ένα προϊόν για όλη την οικογένεια

Καθώς δημιουργήθηκε από δερματολόγους, η ενυδατική κρέμα CeraVe είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των βρεφών, καθώς δεν περιέχει αρώματα ή χρώμα.

Μάλιστα, η ενυδατική δράση της συγκεκριμένης κρέμας διαρκεί 24 ώρες, άρα χρειάζεται μόνο μία εφαρμογή την ημέρα. Σίγουρα, για όσες από εμάς έχουμε περιορισμένο χρόνο, αυτός είναι ένας extra λόγος για να την λατρεύουμε.Επιπλέον, η πλούσια σύνθεσή της σε κεραμίδια, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Τέλος, αυτή η κρέμα είναι από αυτές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και λίγο πριν ντυθούμε αφού η υφή της, αν και κρεμώδης, διεισδύει πολύ γρήγορα στην επιδερμίδα. Αν πάλι δεν έχετε πειστεί, να ξέρετε ότι εκτός από τους δερματολόγους και τους χρήστες του Διαδικτύου, η ηθοποιός Olivia Wilde και η Nicole Richie ορκίζονται σε αυτήν την κρέμα.

ενυδατική κρέμα

Ενυδατική κρέμα για ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα, Moisturising Cream, CeraVe.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: