Έτσι θα κάνεις brow lamination μόνη σου στο σπίτι. Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά…

Ναι, ακόμα και για το brow lamination υπάρχουν diy τρόποι.

Νίνα Μουσούρη 19 Μαρ. 23
Έτσι θα κάνεις brow lamination μόνη σου στο σπίτι. Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά…

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να είμαστε εξοικειωμένες με τα τσιμπιδάκια φρυδιών, την αποτρίχωση με κερί ή με κλωστή, υπάρχει όμως και ένας ακόμα τρόπος για να δώσουμε σχήμα στα φρύδια μας και αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγαλύτερo trend. Ο λόγος για το brow lamination.Μια διαδικασία, η οποία ουσιαστικά λειτουργεί ως ισιωτική για τα φρύδια μας. Και μπορεί συνήθως αυτή η τεχνική να γίνεται από επαγγελματίες, όμως, η make-up artist Mary Winkenwerder, μας έδωσε συμβουλές για το πως θα το καταφέρουμε μόνες στο σπίτι είτε είμαστε αρχάριες, είτε πιο έμπειρες με το μακιγιάζ μας.

@tatyanalafata LAMINATING MY BROWS AT HOME WITH @Sassy Saints KIT! 💓 #laminatedbrows #brows #laminated #browsonfleek #diy #beauty ♬ streets x bitches broken hearts – musicbymorgan

Τα steps για τις αρχάριες

1.Για το πρώτο κιόλας βήμα η Winkenwerder τονίζει: «βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας έχουν διαμορφωθεί από κάποιον ειδικό». Αφού, λοιπόν, τα τόξα μας έχουν αποκτήσει το σωστό σχήμα με επαγγελματικό τρόπο μετά τα βήματα είναι απλά.

2. Στη συνέχεια επιλέγουμε ένα clear brow gel. Η Winkenwerder συμβουλεύει να επιλέξουμε ένα διάφανο gel για τα φρύδια που αφαιρείται εύκολα. Γενικά, το διαφανές gel ή η διάφανη mascara λειτουργεί εξαιρετικά για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ίδια προτείνει να εφαρμόσουμε το gel φρυδιών, κάνοντας ανοδικές κινήσεις με το ειδικό βουρτσάκι.

3. Το τελευταίο βήμα είναι να αφήσουμε στο gel να στεγνώσει. Στο τέλος της ημέρας απλά αφαιρούμε το gel με το προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο.

Για όσες είναι εξοικειωμένες με το μακιγιάζ

1.Ξεκινάμε εφαρμόζοντας lash primer στα φρύδια. Συγκριμένα, η Winkenwerder λέει να εφαρμόσουμε λευκό primer βλεφαρίδων στα φρύδια και να τα διαμορφώσουμε στο επιθυμητό σχήμα με ένα κυλινδρικό πινέλο ή με ρο απλικατέρ.

2. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε διορθωτικό concealer πάνω από τα φρύδια όπου έχουμε εφαρμόσει το lash primer. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι σε αυτή τη διαδικασία δεν θα χαλάσουμε το σχήμα κατά λάθος. Στο τέλος της ημέρας μπορούμε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ από τα φρύδια με ένα ήπιο καθαριστικό λαδιού.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: