Φροντίδα προσώπου με άρωμα από Περού

Οργανικές ουσίες που έχουν την τιμητική τους στο Περού εφαρμόζονται στο δέρμα με σκοπό τη νεανική του όψη και την αποκατάστασή του από τις βλάβες που του προκαλούν οι εχθροί του.

Elle 04 Δεκ. 19
Φροντίδα προσώπου με άρωμα από Περού

Μια καινούρια θεραπεία που παντρεύει ουσίες από προϊόντα που ευδοκιμούν στη χώρα των Ίνκας διατίθεται στο ινστιτούτο. Όπως αναφέρει η αισθητικός Μαίρη Φιλιππαίου, η Chromo Earth είναι η απόλυτα οργανική θεραπεία που θα προλάβει τη γήρανση του δέρματος από τον ήλιο, ενώ προστατεύει από τη δημιουργία πανάδων. Η περιποίηση χρησιμοποιεί μόνο φυσικά οργανικά υλικά, είναι φιλική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, καταπολεμά πανάδες, μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες!

Τι προσφέρει η νέα θεραπεία Chromo Earth;
● Περιορίζει το οίδημα στα μάτια, τους μαύρους κύκλους και τις πανάδες
● Περιορίζει τις βλάβες στο δέρμα από περιβαλλοντικές βλάβες, ρύπανση και έκθεση στον ήλιο
● Επιταχύνει την επούλωση, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα
● Μειώνει την ξηρότητα του δέρματος
● Βελτιώνει την όψη των πόρων
● Βγάζει ένα δέρμα απόλυτα υγιές
● Έχει λευκαντική δράση
● Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες & καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης

Οι ουσίες που περιέχει:
-Χρυσή και κόκκινη πατάτα από το Περού: Τόσο η φλούδα πατάτας, όσο και ο χυμός πατάτας, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία του δέρματός μας. Η πατάτα είναι πλούσια σε βιταμίνη C, ποτάσιο, όλο το σύμπλεγμα Β βιταμινών, βιταμίνη A, βιταμίνη K και ασβέστιο. Μειώνει την ξηρότητα του δέρματος, περιορίζει τις ρυτίδες και ενισχύει την άμυνα. Ακόμη, περιέχει ένα ένζυμο την κατεχολάση που λευκαίνει το δέρμα και περιορίζει το πρήξιμο στα μάτια.

Κινόα
Οι σπόροι από κινόα είναι πλούσιοι σε άμυλο, πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά, σίδηρο και μαγνήσιο και χρησιμοποιούνται στην μείωση των πανάδων και δυσχρωμίων, αφού ρίχνουν τα επίπεδα της μελανίνης. Έχουν την μεγαλύτερη αναπλαστική αξία, γιατί περιέχουν ένα συστατικό, την λυσίνη – δομικό συστατικό για την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Η βιταμίνη Ε εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τον ήλιο, ενώ η υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Α που περιέχουν καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης και κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό.

Κόκκινη μάσκα από πετρώματα (Red Valley)
Την χρησιμοποιούν για αποτοξίνωση, υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα. Επιταχύνει την επούλωση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: